2024.5.12 10:50
Olvasási idő 0:34
Masszi-Rigó Csilla

Azahriah-val erősít a leghíresebb magyar cipőmárka, csak két napig lesz kapható a limitált kiadású sneaker

DIVAT AZAHRIAH CIPŐK TISZA CIPŐ

Azahriah igen sűrű májusnak néz elébe: nemcsak a három arénakoncert esedékes a hónap végén, de saját sneakerkollekciót is kap a Tisza cipőtől.

Azahriah-val erősít a Tisza, na nem a folyó, nem is Magyar Péter párja, hanem az ikonikus, több évtizedes történelemmel bíró Tisza cipő, amely most Magyarország legfelkapottabb énekesével droppol közös kollekciót. A TISZA X AZAHRIAH csak két napig, május 17-én és május 18-án lesz kapható az Astorián található Tisza üzletben, limitált darabszámban. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Tisza Cipő (@tiszacipo) által megosztott bejegyzés

Történetünk eddigi talán legnagyobb kollaborációját szeretnénk bejelenteni Nektek. 📢 💥

Több hónapnyi szervezés, sok száz kreatív órával a hátunk mögött ma rántjuk le a leplet AZAHRIAH tervei alapján készült közös munkánk eredményéről.

Hazánk egyik legnagyobb fiatal tehetsége és márkánk együttműködésében egy limitált darabszámú, minden elemében egyedi TISZA X AZAHRIAH kollekció kerül az Astorián található boltunk polcaira, mindösszesen KÉT NAP erejéig.

Az énekes május végén adja három teltházas arénakoncertjét, emellett az idei Sziget fesztivál nagyszínpadán sőt, az osztrák Nova Rock fesztiválon is láthatja őt a közönség.