2024.5.19 14:23
Olvasási idő 0:41
Maier Péter

A Squid Game főszereplője elárulta, mikorra várhatjuk a sorozat folytatását

FILMEK + SOROZATOK DÉL-KOREA NETFLIX SQUID GAME

I Dzsongdzse a Business Insidernek nyilatkozott a második évadról.

Közelebb kerültünk ahhoz, mikor is érkezhet a Squid Game (magyarul: Nyerd meg az életed) folytatása, ugyanis a sorozat főszereplője, I Dzsongdzse (Lee Jung-jae) a Business Insidernek elárulta, hogy melyik hónapban kerül a Netflixre a második évad.

Habár Netflix képviselői ezt még nem erősítették meg, a színész elmondta, hogy a folytatás decemberben várható. 

Azt már eddig is tudtuk, hogy az év második felében folytatják a Squid Game-et, a Netflix ugyanis februárban megosztott egy rövid teasert. A Hvang Donghjok által írt és rendezett dél-koreai produkció a streamingszolgáltató legsikeresebb sorozatává nőtte ki magát: a 2021-es megjelenést követő első négy hétben több mint 1,6 milliárd órát töltöttek vele a nézők, majd bezsebelt 14 Emmy- és három Golden Globe-jelölést is. 

A folytatás előtt I Dzsongzsét még láthatjuk a Star Wars-univerzumban is, Az akolitus című sorozatban. A Leslye Headland által készített alkotás a Skywalker-saga folytonosságán kívül játszódik. A színész a fénykardos jelenetekről beszélt a Business Insidernek: „Valójában sokkal nehezebb volt, mint bármilyen kardos munka, amit korábban csináltam, és nagyon ideges voltam miatta” – fogalmazott. Az akolitus június 4-én érkezik a Disney+-ra.