2024.2.2 10:40
Olvasási idő 0:49
Szöllősi Anna

Megérkezett a Squid Game második évadának első teasere

FILMEK + SOROZATOK NETFLIX SQUID GAME

A dél-koreai sikersorozat második szériája még idén debütál, amihez most megkaptuk az első betekintőt.

A Netflix közzétette a Squid Game (magyarul: Nyerd meg az életed) második évadának várva várt első teaserét, valamint néhány képet is.

A Hvang Donghjok által írt és rendezett dél-koreai produkció a Netflix legsikeresebb sorozatává nőtte ki magát: a 2021-es megjelenést követő első négy hétben több mint 1,6 milliárd órát töltöttek vele a nézők, majd bezsebelt 14 Emmy- és három Golden Globe-jelölést is. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Netflix US (@netflix) által megosztott bejegyzés

Noha eleinte csak egy évadot terveztek, Ted Sarandos, a Netflix vezérigazgatója később úgy fogalmazott, „a Squid Game-univerzum még épp csak elkezdődött.” Egyelőre nem tudni, pontosan mikor debütál a második széria, de a Netflix annyit már belengetett, hogy még idén láthatjuk majd – írja a HypeBeast.

A Squid Game első évadában 456 anyagi gondokkal küzdő játékos szállt versenybe a 45,6 milliárd vonos (közel 12 milliárd forintos) fődíjért. Azonban az eleinte egészen könnyűnek tűnő játékok végkimenetele nem pont úgy alakult, ahogy arra számítottunk: a vesztesek az életükkel fizettek a legapróbb hibákért is.

A streamingszolgáltató most közzétett egy 17 másodperces teasert, ami arra enged következtetni, hogy a történet ott folytatódik, ahol abbamaradt: a 456-os számú játékos, Szong Gihun (Lee Jung-jae) bosszút forral az elszenvedett kegyetlenségekért, és az lesz a célja, hogy leleplezze a halálos játék mögött álló személyt.