2024.5.13 12:02
Olvasási idő 0:45
Szöllősi Anna

Két részletben érkezik az Azok a 90-es évek show második évada, amihez egy előzetes is érkezett

FILMEK + SOROZATOK AZOK A 90-ES ÉVEK SHOW ELŐZETES NETFLIX SOROZATOK

Eric és Donna lánya, Leila egy nyárral később visszatér a Forman-pincébe. A sorozat második évada két részletben kerül fel a Netflixre.

Nyáron, két részletben debütál az Azok a 70-es évek show című sitcom spinoffjának, az Azok a 90-es évek show-nak a második évada – írja a HypeBeast.

A Fox 1998-as, nagy sikerű sorozatának spinoffja Eric (Topher Grace) és Donna (Laura Prepon) lányának, Leiának (Callie Haverda) az életét követi nyomon, aki a nyarat Point Place-ben tölti nagyszüleivel, a vaskalapos Reddel (Kurtwood Smith) és a laza Kittyvel (Debra Jo Rupp). Leia új barátokat szerez, akikkel elfoglalják a legendás Forman-pincét. A második évadban a lány kilenc hónap után izgatottan tér vissza a nagyszüleihez, hogy még több kalandot gyűjtsön. 

A főszereplők közül az új évadban is feltűnik Callie Haverda, Kurtwood Smith, Debra Jo Rupp, Ashley Aufderheide, Mace Coronel, Maxwell Acee Donovan, Reyn Doi és Sam Morelos. Don Stark, Laura Prepon és Andrea Anders szintén visszatérnek, illetve egy másik ismerős arc, az Azok a 70-es évek show Leója (Tommy Chong) is szerepet kap. A szereplőgárdában vendégként lesz jelen Will Forte, Seth Green, Lisa Loeb, Carmen Electra, Wayne Knight, Kevin Smith, Jason Mewes, Matt Rife és Kadeem Hardison is.

Az új évad két részletben érkezik: az elsőt június 27-én, míg a másodikat október 24-én mutatják be a Netflixen.