2024.5.9 11:50
Olvasási idő 1:04
Szöllősi Anna

Szoboszlai Dominik saját menüt kap a Mekiben

GASZTRO FOCI GYORSÉTTEREM MCDONALD'S SZOBOSZLAI DOMINIK

Hosszú távú együttműködést kötött a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya és a hazai McDonald's, így hamarosan menüben kérhetjük Szoboszlai kedvenc mekis harapnivalóit a gyorsétteremlánc itthoni éttermeiben.

Hosszú távú, több évre szóló együttműködést kötött a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, a Liverpool középpályása, Szoboszlai Dominik és a magyarországi McDonald's – jelentette be csütörtökön a gyorsétteremlánc hazai képviselete.

Menüt kap Szoboszlai Dominik a Mekiben.
Forrás McDonald's

A szerkesztőségünkhöz eljuttatott közlemény szerint a partnerség első lépéseként május 30-án a szurkolók a Szoboszlai Live eseményen ismerhetik meg elsőként a focista mekis menüjének kínálatát, ami június 4. után bárki számára elérhető lesz.

Bárkinek lehet kedvenc mekis menüje – ezzel a gondolattal indult 2020-ban az Egyesült Államokban a Famous Orders Super Bowl-szpot. A reklámfilm sikerén felbuzdulva a McDonald’s egy lépéssel tovább vitte az ötletet, és lehetővé tette a rajongók számára is, hogy megrendelhessék kedvenc hírességük kedvenc mekis menüjét. A Famous Orders (itthon: "Mekis kedvencek") így kilépett a reklámok világából, és valódi éttermi ajánlatként jött létre. Az elmúlt évek során a márka elsősorban zenei előadókkal működött együtt globálisan, köztük Travis Scott-tal, J Balvinnal, majd a BTS-szel. A hazai hírességek közül itthon Szoboszlai Dominik kedvenc mekis termékeiből összeállított menüje lesz először terítéken, ezzel nálunk is útjára indul a világszerte sikeres program.

„Adta magát, hogy a helyi Mekis kedvencek kampányunkat egy izgalmas egyedi választással, Domi kedvenceivel indítsuk el. (...) Együttműködésünket több évre tervezzük, amely során Dominik az idén 30 éves Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány missziójában is részt vesz” – mondta Égi Zsolt, a magyarországi McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezetője.

Kiemelt tartalom
Visszatér a McDonald's legcsípősebb hamburgere és falatkája Visszatér a McDonald's legcsípősebb hamburgere és falatkája 2024.4.16 18:02

„Korábban többször szóba került már, hogy valahogy természetes kapcsolatom van a McDonald’sszal. Egy-egy sikerélmény, vagy elért eredmény után a Meki is gyakran képbe került. Szuper érzés és megtisztelő, hogy egy ilyen világmárka partnere lehetek. Különleges számomra, hogy idehaza az én kedvenceimmel ismerkedhetnek meg először a mekirajongók, és ezzel világsztár előadók és sportolók sorához csatlakozhatok“ – mondta Szoboszlai.