2024.4.25 8:37
Olvasási idő 1:13
Maier Péter

„El kell, hogy engedj“ – éneklik Marics Peti, Brasch Bence, Ember Márk és a többiek a készülő Demjén-musical promóklipjében

FILMEK + SOROZATOK DEMJÉN FERENC EMBER MÁRK MAGYAR FILM MARICS PETI

A "Hogyan tudnék élni nélküled?" című film forgatási munkálatai már bőven folynak, és már egy ráhangolódó klip is készült hozzá.

Friss videóklip jelent meg a készülő Demjén-musicalhez kapcsolódva, amelyben Marics Peti, Ember Márk, Brasch Bence, Kirády Marcell és Medveczky Balázs adják elő az énekes legendás, El kell, hogy engedj című slágerét. Korábban mi is írtunk róla, hogy zenés-táncos film készül Demjén Ferenc dalaiból, amelyre 700 millió forintos állami támogatást is kaptak a készítők.

A Hogyan tudnék élni nélküled? című film forgatását már elkezdték a Nemzeti Filmintézet közleménye szerint, a munkálatokat májusban folytatják, de addig is megosztottak némi ízelítőt, amelyben a férfi főszereplők adják elő az El kell, hogy engedj című számot. A dal először 1980-ban jelent meg Demjén Ferenc V’Moto-Rock nevű zenekarának V'Moto-Rock II. című albumán. A videót feltöltő InterCom filmforgalmazó először azt írta hozzá, hogy „Demjén Ferenc 1992-es slágere“, de egy önmagát Demjén-rajongóként deifiniáló kommentelő felhívta a figyelmet arra, hogy ez egy újrafeldolgozásnak az időpontja, amit az énekes a szólólemezére készített, és az első megjelenése 1980-ban érkezett még.

Kiemelt tartalom
Öt magyar sorozat, amit az egész ország nézett, de ma már kihívás leülni elé Öt magyar sorozat, amit az egész ország nézett, de ma már kihívás leülni elé tegnap 10:09 -kor

A készülő romkom forgatókönyvét egyébként Kormos Anett és Goda Kriszta (Szabadság, szerelem, Csak szex más semmi, Kaméleon, BUÉK) írták, és Orosz Dénes (Poligamy, Coming out, Seveled) rendezi. Két főszereplője Törőcsik Franciska és Ember Márk, de mellettük feltűnik Marics Peti, Kirády Marcell, Brasch Bence és Márkus Luca is a filmben.

A filmről az alkotók így fogalmaztak korábban:

A két idősíkon játszódó film történetében a zenei karrierjében és magánéletében is megrekedt harmincas főhősnő egy ismeretlen férfi által írt levélköteget talál elhunyt nagyapja házában. A levelekből egy magával ragadó szerelmi történet rajzolódik ki 1989-ből, amikor a főhős édesanyja barátnőivel a Balatonnál nyaral, és közös életét tervezi az apja által számára kijelölt és természetesen »minden szempontból tökéletes« vőlegényével. A lányok megismerkednek egy rockzenekar tagjaival… és mindent elsöpör a szerelem.

A Hogyan tudnék élni nélküled? című film december 12-én érkezik majd a magyar mozikba. 

Demjén Ferenc 1980-as,  El kell, hogy engedj című slágerének feldolgozását a film férfi főszereplőinek előadásában itt lehet meghallgatni: