2024.3.13 9:29
Olvasási idő 0:51
Szécsi Krisztián

Kamilla királyné Barbie babát kapott, az internet meg jól kiakadt ezen

TÁRSADALOM BARBIE BRIT KIRÁLYI CSALÁD EGYESÜLT KIRÁLYSÁG

Károly király második felesége a Women of the World fesztiválon jelentette be, hogy a királyi család rajongói már a miniatűr mását is megvásárolhatják.

Március 12-én, kedden, a Women of the World fesztivál elnökeként tartott beszédében Kamilla brit királyné az angol szüfrazsettmozgalom előtt tisztelgett, majd sokak meglepetésére bemutatta a róla mintázott Barbie babát.

Kamilla brit királyné a Woman of the World fesztiválon. Forrás Paul Grover - WPA Pool/Getty Images

Az eseményre két olyan üzenettel ellátott kődarabot is elhozott, melyekkel a női jogegyenlőség érdekében tartott megmozdulások alatt a tüntetők bedobták a Buckingham-palota ablakait. Bár a rendbontó nőket letartóztatták, a palota házmestere elutasította a vádemelést, Mária királyné, V. György király felesége pedig megtartotta a köveket.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Barbie (@barbie) által megosztott bejegyzés

Ezt követően a geológiai mintákról áttért a plasztik anyagokra, és bemutatta saját Barbie babáját. A királyné nem győzött azzal viccelődni, hogy a róla mintázott bábún szerinte sokkal fiatalabbnak néz ki, mint valójában. „Nagyjából ötven évet vettetek le rólam. Mindenkinek járna egy saját Barbie“ – mondta derűsen Kamilla. A bejelentést követően a Barbie hivatalos közösségimédia-felületeit gyakorlatilag elöntötték a méltatlankodó kommentek.

Álljon itt néhány komment, hogy mit gondolnak az Instagram felhasználói Kamilla babájáról:

  • Ez a Barbie főgonoszainak legújabb kollekciójából van?
  • „Nem szabad ünnepelni őt! Szerető volt, aki addig játszadozott, míg királyné nem lett“
  • „Nem hiszem el, hogy ő hamarabb kap Barbie-t, mint Diana“
  • „Ja, tanítsuk csak meg a gyerekeinknek, mit jelent a hűtlenség és szétrombolni egy családot!“
  • „Nem késő még ezt a posztot törölni!“

A Mattel még nem közölt információt arról, hogy mikor érkezik a baba, és pontosan mennyiért tehetjük ki polcunkra a királyné miniatűr mását.