2024.3.11 10:29
Olvasási idő 0:49
Maier Péter

John Cena majdhogynem egy szál faszban adta át a legjobb jelmeznek járó díjat az Oscaron

FILMEK + SOROZATOK OSCAR-DÍJ

Egy backstage fotóból viszont kiderült, hogy azért nem volt teljesen meztelen.

Ryan Gosling Barbie-performansza mellett volt még egy igazán emlékezetes jelenet a magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezett Oscar-gálán, amely a pankrátorból lett színészről, John Cenáról és az ő meztelen testéről szólt elsősorban. Cena ugyanis úgy lépett a színpadra, hogy prezentálja a legjobb jelmeznek járó díjat, hogy látszólag csak a díjazott nevét tartalmazó borítékkal takarta el férfiasságát. 

A jelenetben John Cena és Jimmy Kimmel műsorvezető egy 1974-es esetre reflektáltak, amely során egy meztelen férfi a díjátadó közben váratlanul átrohant a színpadon. A mostani jelenetben Kimmel viccesen győzködi Cenát, hogy a megbeszéltek szerint fusson át a színpadon, de Cena megijed a feladattól:

- De hát bunyózni is meztelenül szoktál. Miért ne?

- Dehogyis, jortsban bunyózunk. [térdig érő rövid nadrág – a szerk.]

- A jorts még rosszabb, minta meztelen lennél.

A jelenetben a reménytelen győzködés után Kimmel végül odaadja Cenának a legjobb jelmeznek járó borítékot, hogy azzal takarja magát. Az ezt követő beszéd is kifejezetten viccesre sikerült, amiben a majdnem pucér színész-pankrátor arról beszélt, hogy a „jelmezek nagyon fontos dolgok“.

A kulisszák mögül kiszivárgó fotókból viszont egyértelműen kiderült, hogy Cena nem volt teljesen meztelen, ágyékkötőt viselt a jelenet során.

John Cena szinte meztelenül állt színpadra a 96. Oscar-gálán, de ágyékkötő azért volt rajta
John Cena szinte meztelenül állt színpadra a 96. Oscar-gálán, de ágyékkötő azért volt rajta Forrás Robert Gauthier / Los Angeles Times via Getty Images

A legjobb jelmeznek járó díjat egyébként a Magyarországon, magyar szakemberek közreműködésével forgatott Szegény párák nyerte el. Nemrég mi is interjúztunk Hegedűs Dórával, a film egyik tervezőasszisztensével:

Kiemelt tartalom
„Volt olyan ruhája Bellának, aminek öten varrtuk a nyakát“ – Interjú Hegedűs Dórával, a Szegény párák tervezőasszisztensével „Volt olyan ruhája Bellának, aminek öten varrtuk a nyakát“ – Interjú Hegedűs Dórával, a Szegény párák tervezőasszisztensével 2024.3.6 19:56