2024.1.16 16:48
Olvasási idő 2:57
Krajnyák Petra

Monokróm, díszes dekoltázsok, gombostű és textilbe zárt virágoskertek – Ezek voltak a 2024-es Emmy-gála legjobb szettjei

Monokróm, díszes dekoltázsok, gombostű és textilbe zárt virágoskertek – Ezek voltak a 2024-es Emmy-gála legjobb szettjei
Forrás Neilson Barnard/Getty Images
DIVAT DIVAT EMMY-DÍJ

Összegyűjtöttük a 2024-es Emmy-díjátadó legigézőbb ezüst szőnyeges összeállításait.

Ugyan négy hónappal az eredetileg meghirdetett időpont után, de lezajlott a 75. Emmy-díjátadó, ahol korántsem kizárólag a sorozatoké volt a főszerep. A hagyományos vörös szőnyeg helyett ezüst szőnyegen villantották meg divatérzékeny oldalukat a vendégek, a REFRESHER Magyarország pedig ismét összegyűjtötte a legemlékezetesebb szetteket.

Christina Ricci

A Yellowjackets és az 1991-es Addams Family sztárja egy mélyen dekoltált, fekete bársony Saint Laurant estélyit viselt.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 15: Christina Ricci attends the 75th Primetime Emmy Awards at Peacock Theater on January 15, 2024 in Los Angeles, California.
Christina Ricci Forrás Kevin Mazur/Getty Images

Ayo Ederbi

A Mackó és a Bottoms (Pofozóklub a gimiben) sztárja egy egyedi tervezésű, harangszabású, bőr Louis Vuitton kreációt választott.

LOS ANGELES, KALIFORNIA - JANUÁR 15.: Ayo Edebiri, a "The Bear" című vígjátéksorozat kiváló női mellékszereplője a sajtószobában pózol a 75. Primetime Emmy-díjátadón a Peacock Színházban 2024. január 15-én Los Angelesben, Kaliforniában.
Ayo Edebiri Forrás Frazer Harrison/Getty Images

Suki Waterhouse

Az angol énekes-dalszerző-színésznő vibráló egy piros Valentino szabászati csodában érkezett.

LOS ANGELES, KALIFORNIA - JANUÁR 15.: Suki Waterhouse részt vesz a 75. Primetime Emmy-díjátadón a Peacock Színházban 2024. január 15-én Los Angelesben, Kaliforniában. (Fotó:
Suki Waterhouse Forrás Neilson Barnard/Getty Images

A RuPaul's Drag Race sztárjai

Az eddig 15 évadot megélt drag queen vetélkedőt idén ismét a legjobb realitynek szavazták meg. Az új évadban versenybe szálló Spice, Sugar, Malaysia Babydoll Foxx, Irene Dubois, Robin Fierce, Luxx Noir London, Jax, Princess Poppy és Marcia Marcia Marcia tekintélyt parancsoló fűzős és derékhangsúlyos ruhákban hoztak színt az ezüst szőnyegre.

LOS ANGELES, KALIFORNIA - JANUÁR 15.: RuPaul (C) és a "RuPaul's Drag Race" című reality televíziós verseny győztesei pózolnak a sajtószobában a 75. Primetime Emmy-díjátadón a Peacock Színházban 2024. január 15-én Los Angelesben, Kaliforniában.
A RuPaul's Drag Race versenyzői, Spice, Sugar, Malaysia Babydoll Foxx, Irene Dubois, Robin Fierce, Luxx Noir London, Jax, Princess Poppy és Marcia Marcia Marcia. Forrás Frazer Harrison/Getty Images

Claire Danes

A Homeland színésznője egy pink Balmain estélyit viselt.

LOS ANGELES, KALIFORNIA - JANUÁR 15.: Claire Danes részt vesz a 75. Primetime Emmy-díjátadón a Peacock Színházban 2024. január 15-én Los Angelesben, Kaliforniában.
Claire Danes Forrás Kevin Mazur/Getty Images

Aubrey Plaza

A Fehér Lótusz humorista színésznője a Loewe-től választott egy kreatív, óriási gombostűvel díszített darabot.

LOS ANGELES, KALIFORNIA - JANUÁR 15.: Aubrey Plaza részt vesz a 75. Primetime Emmy-díjátadón a Peacock Színházban 2024. január 15-én Los Angelesben, Kaliforniában. (Fotó:
Aubrey Plaza Forrás Neilson Barnard/Getty Images

Sheryl Lee Ralph

Az amerikai színésznő, akit az Abbott Elementary mockumentary sorozatból ismerhetünk, egy hófehér, sellőfazonú Christian Siriano kreációt viselt.

LOS ANGELES, KALIFORNIA - JANUÁR 15.: Sheryl Lee Ralph részt vesz a 75. Primetime Emmy-díjátadón a Peacock Színházban 2024. január 15-én Los Angelesben, Kaliforniában.
Sheryl Lee Ralph Forrás Kevin Mazur/Getty Images

Natasha Lyonne

A Poker Face sztárja egy fémes hatású Schiaparelli ruhát viselt, amely mind anyagában, mind dizájnjában egy lovagi páncélt idézett. Hosszú ujjú, krómozott kötött ruháján optikai csalódást okozó melldísz fokozta az avantgárd hatást.

Natasha Lyonne a 75. Primetime Emmy-díjátadón a kaliforniai Los Angelesben, a Peacock Színházban 2024. január 15-én.
Natasha Lyonne a 75. Primetime Emmy-díjátadón. Forrás Gilbert Flores/Variety via Getty Images

Jessica Williams

Az amerikai színésznő – akit a Legendás állatok és megfigyelésük Harry Potter előzmény-filmsorozat második részében is láthattunk – az idei Emmy-re egy kétrétegű, noir Rodarte estélyit választott.

Jessica Williams a 75. Primetime Emmy-díjátadón a kaliforniai Los Angelesben, a Peacock Színházban 2024. január 15-én.
Jessica Williams Forrás Gilbert Flores/Variety via Getty Images

Kathryn Hahn

Az amerikai színésznő a Dior divatház archívumából a 2019-es tavaszi Haute Couture kollekció darabjait választotta. Elefántcsontszínű, fodros organza inget és fekete hímzett szoknyát viselt.

LOS ANGELES, KALIFORNIA - JANUÁR 15.: Kathryn Hahn a 75. Primetime Emmy-díjátadón a Peacock Színházban 2024. január 15-én Los Angelesben, Kaliforniában.
Kathryn Hahn Forrás Neilson Barnard/Getty Images

Rachel Brosnahan

A The Marvelous Mrs. Maisel című, varázslatos jelmezeket felvonultató sorozat főhősét alakító színésznő az idei díjátadón egy fűzős, burgundi Versace estélyit választott.

LOS ANGELES, KALIFORNIA - JANUÁR 15.: Rachel Brosnahan részt vesz a 75. Primetime Emmy-díjátadón a Peacock Színházban 2024. január 15-én Los Angelesben, Kaliforniában.
Rachel Brosnahan Forrás Neilson Barnard/Getty Images

Tyler James Williams

Az Abbott Elementary színésze egy fekete Dolce & Gabbana bőröltönyt viselt bőr derby cipővel és gyémántékszerekkel.

Tyler James Williams a 75. Primetime Emmy-díjátadón a kaliforniai Los Angelesben, a Peacock Színházban 2024. január 15-én.
Tyler James Williams Forrás Gilbert Flores/Variety via Getty Images

Beatrice Grannò

A Fehér Lótusz színésznője fekete bársonyszalaggal és vörös kristályokkal kirakott rózsákkal dekoltált Armani Privé Haute Couture estélyit választott a divatház showroomjából.

LOS ANGELES, KALIFORNIA - JANUÁR 15.: Beatrice Grannò részt vesz a 75. Primetime Emmy-díjátadón a Peacock Színházban 2024. január 15-én Los Angelesben, Kaliforniában.
Beatrice Grannò Forrás Kevin Mazur/Getty Images

Anthony Anderson

Az amerikai színész, humorista és műsorvezető, illetve az idei Emmy házigazdája többek között egy Etro öltönyt választott az estére.

Anthony Anderson a 75. Primetime Emmy-díjátadón a kaliforniai Los Angelesben, a Peacock Színházban 2024. január 15-én.
Anthony Anderson a 75. Primetime Emmy-díjátadón Forrás Gilbert Flores/Variety via Getty Images

Liv Hewson

A Yellowjackets sztárja, Liv Hewson fekete frakkot viselt, de a jellegzetes fehér szmokinging helyett saját bőrével egészítette ki a lookot. A kivágott elejű zakó így egy műtéti sebhelyének szélét és a szegycsontján lévő gyöngyös osztrigatetoválást is megmutatta.

Los Angeles, Kalifornia - január 15.: Liv Hewson részt vesz a 75. Primetime Emmy-díjátadón a Los Angeles-i Peacock Színházban 2024. január 15-én, hétfőn.
Liv Hewson Forrás Myung J. Chun / Los Angeles Times via Getty Images

Issa Rae

A Barbie és a Rap Sh!t sztárja egy tollakkal és kristályokkal díszített, pezsgőszínű Pamela Roland ruhában érkezett. A köntössziluett és a tollapplikáció együtt valódi szárnyak hatását keltette.

Los Angeles, Kalifornia - január 15.: Issa Rae érkezik a 75. Primetime Emmy-díjátadóra a Los Angeles-i Peacock Színházban 2024. január 15-én, hétfőn.
Issa Rae Forrás Myung J. Chun / Los Angeles Times via Getty Images

Reece Feldman

A színész némi rockos eleganciát árasztott ing nélkül viselt Saint Laurent szmokingjában, melyet hosszú fekete sállal és ezüstékszerekkel dobott fel. 

Reece Feldman a 75. Primetime Emmy-díjátadón a kaliforniai Los Angelesben, a Peacock Színházban 2024. január 15-én.
Reece Feldman Forrás Gilbert Flores/Variety via Getty Images

Charlie Puth

Az amerikai énekes-dalszerző fekete, fémes csillagokkal díszített szaténhatású ingben, hófehér zakóban és magas derekú öltönynadrágban érkezett.

Charlie Puth. Amerikai énekes, dalszerző és lemezproducer. Első ismertségét a YouTube-ra feltöltött dalborítóinak vírusos sikere hozta meg. Puth 2011-ben szerződött az eleveneleven lemezkiadóhoz, miután fellépett a The Ellen DeGeneres Show-ban, miközben dalokat írt és anyagokat készített más előadóknak is.
Charlie Puth Forrás Myung J. Chun / Los Angeles Times via Getty Images

Keri Russell

Az amerikai színésznő egy gyönyörű fekete Alexandre Vauthier Couture estélyit választott. A testhezálló darabon egy bársonyöv díszeleg, mely a drámaian hullámzó uszályos felsőnek virágcsokrot idéző hatást kölcsönöz.

LOS ANGELES, KALIFORNIA - JANUÁR 15.: Keri Russell részt vesz a 75. Primetime Emmy-díjátadón a Peacock Színházban 2024. január 15-én Los Angelesben, Kaliforniában.
Keri Russell Forrás Frazer Harrison/Getty Images

Marla Gibbs

Az afroamerikai komika az úttörő The Jeffersons (1975) című szitkommal robbant be az amerikai köztudatba, majd egy évtizeddel később a 227 irányította rá a nemzetközi reflektorfényt. A 92 éves színésznő egy gazdagon díszített, uszályos, fekete bársonyestélyiben bizonyította be, hogy a divat bizony nem csak a 30 alattiak játszótere.

LOS ANGELES, KALIFORNIA - JANUÁR 15.: Marla Gibbs részt vesz a 75. Primetime Emmy-díjátadón a Peacock Színházban 2024. január 15-én Los Angelesben, Kaliforniában.
Marla Gibbs Forrás Neilson Barnard/Getty Images

Mychal-Bella Bowman

A színésznő tetőtől talpig Pradában pompázott: a fekete-fehér, virágot imitáló felsővel díszített estélyit egy gyöngyökkel hímzett kesztyűvel párosította.

LOS ANGELES, KALIFORNIA - JANUÁR 15.: Mychal-Bella Bowman részt vesz a 75. Primetime Emmy-díjátadón a Peacock Színházban 2024. január 15-én Los Angelesben, Kaliforniában.
Mychal-Bella Bowman Forrás Frazer Harrison/Getty Images

Laverne Cox

A színésznő és LMBTQ+ szószóló, aki az Emmy Live from E! című előshow házigazdája volt, egy testhezálló Thierry Mugler Couture ruhát viselt. A sötét, opálos vintage dizájnerestélyit a pillangós dekoltázs és bordűrös derékrész tette felejthetetlenné.

Laverne Cox a 75. Primetime Emmy-díjátadón a kaliforniai Los Angelesben, a Peacock Színházban 2024. január 15-én.
Laverne Cox Forrás Gilbert Flores/Variety via Getty Images

Simona Tabasco

A Fehér Lótusz másik olasz színésznője egy korántsem hagyományos virágoskertet idéző Marni darabban szolgáltatta a dolce vita életérzést.

Simona Tabasco a 75. Primetime Emmy-díjátadón a kaliforniai Los Angelesben, a Peacock Színházban 2024. január 15-én.
Simona Tabasco Forrás Gilbert Flores/Variety via Getty Images

Alfie Fuller

Marvelous Mrs. Maisel másik sztárja tökéletesen magáévá tette a balletcore-t ezzel a pink Vicnate tüllcsodával.

Los Angeles, Kalifornia - január 15.: Alfie Fuller érkezik a 75. Primetime Emmy-díjátadóra a Los Angeles-i Peacock Színházban 2024. január 15-én, hétfőn.
Alfie Fuller Forrás Jay L. Clendenin / Los Angeles Times via Getty Images

Joy Sunday

A Wednesday színésznője egy ejtett vállú, uszályos Safiyaa nadrágkosztümben jelent meg.

Los Angeles, Kalifornia - január 15.: Joy Sunday részt vesz a 75. Primetime Emmy-díjátadón a Los Angeles-i Peacock Színházban 2024. január 15-én, hétfőn. (Myung J. Chun / Los Angeles Times via Getty Images)
Joy Sunday Forrás Myung J. Chun / Los Angeles Times / Getty Images

Joan Collins

A 90 éves színész- és írónő Hollywood aranykorának egyik utolsó élő csillaga. Az angol filmikont az Amerikai Horror Sztori nyolcadik évadában, az Apokalipszisben is láthattuk. Tetőtől talpig csillogó, világoskék ruhába bújt, ezzel nemcsak a hollywoodi csillogást, hanem amolyan Diana Ross-féle diszkóglamúrt is megtestesített.

LOS ANGELES, KALIFORNIA - JANUÁR 15.: (L-R) Dame Joan Collins és Percy Gibson a 75. Primetime Emmy-díjátadón a Peacock Színházban 2024. január 15-én Los Angelesben, Kaliforniában. (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)
Joan Collins és Percy Gibson a 75. Primetime Emmy-díjátadón. Forrás Frazer Harrison / Getty Images
Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!