2024.1.11 17:47
Olvasási idő 1:16
Maier Péter

Kolg8eight és Csoky vezényletével jön a következő On The Low az Akváriumban

Kolg8eight és Csoky vezényletével jön a következő On The Low az Akváriumban
Forrás Kolg8eight / Facebook
ZENE AKVÁRIUM KLUB MAGYAR ZENE OTL – ON THE LOW PROGRAMAJÁNLÓ

Újabb hónap, újabb év, újabb OTL: januárban is lesz trapbuli az Akváriumban, ahol elsődlegesen Kolg8eight tavaly novemberi albumát ünnepli majd hazánk legnagyobb trapközössége.

Ahogy az OTL első Budapest Park-buliján készült videónkból is kiderül, kevés dolog ment akkorát a magyar könnyűzenében az utóbbi években, mint a 2018-ban indult On The Low. A közösség most már jóideje havi szinten tart bulikat az Akváriumban, január 13-án, szombaton, lesz a 47. klubeseményük.

Kiemelt tartalom
Miért ilyen sikeres az On The Low? 🎤⭐️ (OTL-BULIN JÁRTUNK A BUDAPEST PARKBAN) – A Te Hangod Miért ilyen sikeres az On The Low? 🎤⭐️ (OTL-BULIN JÁRTUNK A BUDAPEST PARKBAN) – A Te Hangod 2023.9.10 3:31

Ezúttal a szókimondó (de tényleg, nagyon szókimondó) szövegeiről ismert Kolg8eight lesz a vezető előadó, akinek tavaly novemberben jelent meg Élet csin című albuma. 

A kecskeméti rapper nem On The Low-tag, de visszatérő fellépője a klubeseményeknek. Kolg8eight kiemelkedő egyénisége a hazai újhullámnak, leginkább arról lehet beazonosítani, hogy ő az egyik legismertebb képviselője a drill alműfajnak, amelyet sokan megpróbáltak honosítani itthon, de nagyon keveseknek sikerült olyan lejátszásokat és népszerűséget generálnia vele, mint neki. Aki volt már OTL-en, az tudja, hogy a közönség nem egy helyben állva szokta végignézni a rapperek szettjeit, ugyanakkor Kolg8eight húzását ismerve még a szokásosnál is nagyobb pogóra számíthatnak a résztvevők. 

Kiemelt tartalom
Hová menjünk, miket nézzünk májusban? – 7 kiállítás, ami közelebb hozza a nyarat Hová menjünk, miket nézzünk májusban? – 7 kiállítás, ami közelebb hozza a nyarat 2 nappal ezelőtt

Szintén a kecskeméti gangből jön Csoky, akit többek között a Mihályfi Lucával közös daláról is ismerhet a nagyközönség, de önnön jogán is ismert figurája az újvonalas undergroundnak. Neki is van friss lemeze, sőt, két friss lemeze, a LiL! és a Kaiser című albumai egyaránt 2023-ban jelentek meg. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Csoky (@cs6ky) által megosztott bejegyzés

Érkezik még a NagyHall színpadára Atka, akinek a fenti két előadóval közös, Dua Lipa című trekkje csak YouTube-on félmillió lejátszásnál jár már.

És hogy zeneileg igazán sokszínű legyen az este, csatlakozik a fellépőkhöz Ótvar Pestis, aki inkább az old school irányt képviseli. A rappernek tavaly két albuma is megjelent, amelyből az egyiket, a Ricky the Trickyvel közös Bolondos dallamokat mi is beválasztottuk a kedvenc 2023-as megjelenéseink közé.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Ótvar Pestis (@olaszp420) által megosztott bejegyzés

Rajtuk kívül a feltörekvő Bruway és Kid Diyan lépnek színpadra, illetve a Plug Bros DJ-szettje nyitja majd azt estét. Belépés csak 16 éven felülieknek, szóval ha ezt még nem töltöttétek be, akkor ne próbáljatok meg beszökni, srácok.