2023.9.10 3:31
Olvasási idő 0:36
Maier Péter

Miért ilyen sikeres az On The Low? 🎤⭐️ (OTL-BULIN JÁRTUNK A BUDAPEST PARKBAN) – A Te Hangod

VIDEÓ BUDAPEST PARK MAGYAR ZENE OTL – ON THE LOW

Az utóbbi évek egyik legismertebb sikertörténete, ahogyan az On The Low kinőtte magát odáig, hogy augusztusban a Budapest Parkban egész estés trapünnepet tartottak. Mi is ott jártunk, hogy megkérdezzünk titeket arról, miben rejlik az OTL-hatás.

Az On The Low kiadó/kollektíva/bulisorozat az egyik legérdekesebb jelenség a magyar könnyűzenében. Unortodox módszerekkel és egyedi bulijaikkal eljutottak oda, hogy nem nagyon van ma olyan tinédzser Magyarországon, aki ne hallott volna róluk. Zavarbaejtően fiatal előadóik között többen már meghatározónak számítanak a magyar hiphop-ban. A közösség története új mérföldkőhöz érkezett: a Budapest Parkban megrendezték az első egészestés OTL-bulit. 

Elnéztünk mi is veretni kicsit, és ha már ott voltunk, megkérdeztünk titeket, szerintetek miben rejlik az OTL-effektus, mióta hallgatjátok őket, és ki a kedvenc tagotok. Mindemellett az is érdekelt minket, milyen jövőt láttok a – ma már semmiképpen nem frissnek ható – trap műfajban, kik hozhatnak vérfrissítést a stílusba, illetve ha egyszer lecseng ez a trend, mi jöhet utána. Csekkoljátok a legújabb Te Hangod-epizódot a YouTube-csatornánkon!

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!