2023.11.17 14:32
Olvasási idő 0:42
Krajnyák Petra

Snoop Dogg bejelentette, hogy lejön a spanglizásról, és a világ azóta sem tudja, hogy ez az év prankje vagy breakingje

ARCOK KANNABISZ SNOOP DOGG

Egy kommentelő úgy fogalmazott a bejelentés alatt: amikor Snoop dogg leteszi a füvet, eljön a világ vége.

Calvin Broadus, ismertebb nevén Snoop Dogg, az Instagram-oldalán jelentette be, hogy hivatalosan is leszokik a füvezésről. A hír megrázó lehet azoknak, akiknek szívébe nemcsak zenéjével lopta be magát a rapper, hanem hangzatos füvezései szokásaival is. 2021-ben a Redditen árulta el, hogy naponta 81 alkalommal tart cigiszünetet. Ám a mostani bejelentés alapján könnyen lehet, hogy ez a korszak véget ért.

Hosszas gondolkodás és a családommal való egyeztetés után úgy döntöttem, felhagyok a szívással

– írja Snoop Dogg az Instagram-bejegyzésben.

A rövid ideig Snopp Lion néven tevékenykedő zenész mindig is nyíltan beszélt a marihuána szeretetéről, állítása szerint a Fehér Házban is szívott már. 2019-ben kiderült, hogy professzionális spanglitekerőt foglalkoztat, aki teljes munkaidőben tekeri neki a cigiket. Ezen kívül több jövedelmező, marihuánával kapcsolatos üzleti vállalkozást is indított, mint a Merry Jane fűcentrikus médiavállalatot, kannabiszos termékcsaládot dobott piacra és befektetett egy marihuána startupokba invesztáló kockázati tőkebefektető cégbe is, a Casa Verde Capitalba is.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

snoopdogg (@snoopdogg) által megosztott bejegyzés

A gyászjelentésre emlékeztető, fekete-fehér posztban arra kérte a sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben a magánszféráját. A Hollywood Reporter ennek ellenére kísérletet tett Snoop megkeresésére, ezidáig azonban nem sikerült elérniük a rappert.