2023.11.14 11:21
Olvasási idő 0:32
Masszi-Rigó Csilla

Pénteken 150 forintért krúzolhatod körbe egész Budapestet, a Mai Manó Ház kiállítását és akár a pesti fürdőket is

UTAZÁS BKK BUDAPEST FÜRDŐ KIÁLLÍTÁS TÖMEGKÖZLEKEDÉS

Különböző kedvezményekkel ünnepli Pest, Buda és Óbuda egyesülésének 150. évfordulóját a főváros.

Budapest 2023-ban ünnepli 150. születésnapját, ezért a november 17-i hétvégén hatalmas szülinapi bulit szervez a főváros: megint lesz bulivillamos, meg lehet kóstolni Budapest tortáját és sok év után ismét megnyílik a Merlin a nagyközönség előtt. 

Forrás BKK

A kerek évforduló alkalmából pénteken bárki, aki a BudapestGO alkalmazásában vásárolja meg jegyét, mindössze 150 forintért utazhat korlátlanul a BKK járatain. 

A szüliNAPIjegyet kizárólag pénteken, 00:00-tól 23:59-ig lehet használni, azonban az applikációban már most is meg lehet vásárolni. A jegy 24 órán belül korlátlan átszállásra érvényes, és az elkezdett utazást a megadott időintervallumon túl is be lehet fejezni.

Nem ez az egyetlen program, amin érdemes részt venni: ugyanezen napon mindössze 150 forintért lesz látogatható a Mai Manó Ház, Az idő illúziója – Ruth Orkin nevű kiállítása (a tárlatról itt írtunk bővebben), de előzetes regisztráció fejében a budapesti fürdőkbe is extra kedvezményes áron válthatsz jegyeket. 

Kiemelt tartalom
Hová menjünk, miket nézzünk novemberben? – 7 kiállítás az egyre hűvösebb és komorabb őszi napok mellé Hová menjünk, miket nézzünk novemberben? – 7 kiállítás az egyre hűvösebb és komorabb őszi napok mellé 2023.11.4 9:49