2023.3.21., kedd

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Masszi-Rigó Csilla
2022.11.28 18:13
Olvasási idő  0:47

Lelepleződött IZÉ, így nézett ki valójában a forgatásokon Wednesday hű társa

Még, hogy csak CGI-technikával varázsolták a képernyőre Wednesday leghűbb társát! Az Addam's Family Izéjét igazi színész játszotta.

Masszi-Rigó Csilla
2022.11.28 18:13 Olvasási idő  0:47
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Alig egy hete, stílusosan éppen szerdán debütált a Netflixen a Wednesday című sorozat. A Tim Burton által rendezett sorozat a híres Addam's Family legfiatalabb női tagjának kalandjait mutatja be rendkívül szellemes humorral és a rendezőtől megszokott sötét látványvilággal. A Wednesday egy hét alatt szinte minden más sorozatot és filmet letarolt a toplistákról, sokan már most Hollywood következő üdvöskéjeként tekintenek a címszerepet játszó Jenna Ortega-ra. 

 

 

A szuper szereplőgárda – Catherine Zeta-Jones, Christina Ricci, Luis Guzman – mellett azonban van még egy szereplő, aki kiemelt figyelmet kellene, hogy kapjon, arc és test hiányában azonban sokan nem tudják, pontosan kiről van szó. 

 

Pontosan, a jól ismert kézfej, IZÉ karakterét is egy színész, nevezetesen Victor Dorobantu játszotta el, aki egy kék dresszben elbújva végig ott loholt szorosan Jenna Ortega mögött. 

 

 

 

 

Victor Dorobantu a forgatások során kék dresszben, egy plusz csuklóval kiegészülve játszotta el IZÉ karakterét, az utómunka során pedig a készítők VFX technikával távolították el a testet a kézről. A Netflix beszámolója szerint Tim Burton számára nagyon fontos volt, hogy Izét ne csak CGI-technikával elevenítsék meg, hanem valódi színész játssza el. 

 

via Refresher.sk

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Netflix
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra