2023.10.9 8:49
Olvasási idő 1:15
Maier Péter

Barátai szerint durva elnyomásban él Kanye West új „felesége“, Bianca Censori

ARCOK BIANCA CENSORI KANYE WEST PÁRKAPCSOLAT

A források szerint Kanye West nem engedi, hogy beszéljen, illetve azt is megmondja Bianca Censorinak, hogy mit ehet, illetve mit hordhat.

Kanye West arra kötelezi új partnerét, Bianca Censorit (akiről a mai napig nem tudjuk, hogy hivatalosan a feleségének nevezhetjük-e), hogy „soha ne beszéljen“, és komplett szabályrendszert állított fel az ausztrál nőnek, hogy mit ehet, illetve hogyan öltözködhet – erről Censorihoz közeli források számoltak be a Daily Mailnek.

A beszámolók szerint a nő barátai attól félnek, hogy a rapper abba manipulálja új partnerét, hogy Kim Kardashian „radikalizálódott“ verziója legyen. A bennfentesek azt állítják, hogy Censorinak „már nincs saját akarata“, lényegében „engedelmeskedik“ Westnek, aki meggyőzte őt arról, hogy kettejüknek „királyi státuszuk“ van.

Kanyénak van egy sor szabálya Biancával kapcsolatban, többek között, hogy soha ne beszéljen, és olyan ruhákat viseljen, amiket ő javasol. Emellett meg van adva, hogy mit kell ennie, és edzenie kell, annak ellenére, hogy Kanye nem edz.

– mondta az egyik forrás a Daily Mailnek.

Censori barátai azt állítják: hiába fejezik ki aggodalmukat a nő felé, ő általában csak annyival reagál, hogy „kopjatok le“, szerinte csak féltékenyek rá a Kanye Westtel való kapcsolata miatt.

Kanye West, Bianca Censori és egy ismeretlen barátjuk Forrás COBRA TEAM / BACKGRID

A források által elmondottakat látszólag alátámaszthatja az is, amiről korábban Kim Kardashian is beszámolt: a rapper volt felesége – akivel négy gyermekük született – többször is utalt rá a nyilvánosságban, hogy West szigorú szabályokat állít fel a partnere számára, különösen akkor, ha öltözködésről van szó. Volt, hogy random e-maileket küldött Kardashiannak, amelyekben öltözködési tippek szerepeltek.

A 2019-es Met-gála előtt West nehezményezte, hogy akkori felesége olyan ruhát akart felvenni, amely szerinte „egyfajta fehérnemű“ volt.

A feleségem vagy, és engem zavar, ha a képek túl szexisek

– mondta Kim Kardashiannak, amikor ő megpróbált vitatkozni vele.

Kanye West és Kim Kardashian 2022-ben vált el egymástól. Arról, hogy a rapper feltételezhetően összeházasodott a Kardashianra kísértetiesen hasonlító ausztrál építésszel, Bianca Censorival (aki mellesleg a cégénél, a Yeezynél dolgozott), először januárban röppentek fel a hírek.

Kiemelt tartalom
Rózsaszín ködtől a partnerségig: minden, amit a párkapcsolatok 5 legfontosabb szakaszáról tudni érdemes Rózsaszín ködtől a partnerségig: minden, amit a párkapcsolatok 5 legfontosabb szakaszáról tudni érdemes 2024.3.29 9:43

FIGYELEM! A nőhöz közel álló források alapján vázolt párkapcsolatban egyértelműen feltűnnek a pszichológiai bántalmazás jelei. Ebben a cikkben összeszedtük, hogyan ismerhető fel, ha mérgező viszonyban élünk:

Kiemelt tartalom
A legnagyobb red flagek, amik a toxikus párkapcsolat ismérvei – Így ismerheted fel a pszichológiai bántalmazás jeleit A legnagyobb red flagek, amik a toxikus párkapcsolat ismérvei – Így ismerheted fel a pszichológiai bántalmazás jeleit 2023.8.6 1:39