2023.9.28 14:21
Olvasási idő 0:59
Masszi-Rigó Csilla

Saját fiának elrablásával gyanúsítják Chert: P. Exeter Blue-t négy férfi rángatta el egy hotelszobából

ARCOK CHER EMBERRABLÁS

Az énekesnő 47 éves fiát az egykori feleség beszámolója szerint négy férfi hurcolta el még tavaly novemberben.

Egy újonnan nyilvánosságra került bírósági dokumentum szerint Cher négy férfit alkalmazott arra a feladatra, hogy rabolják el fiát, Elijah Blue Allmant egy New York-i hotel egyik szobájából.

Az énekesnő fia két évvel ezelőtt adta be válókeresetét egykori felesége, Marie Angela Kinggel szemben, 2022 novemberében azonban – hogy kapcsolatukat rendezzék – 12 napot töltöttek együtt, melynek vége éppen a pár házassági évfordulójára esett. King bíróságon tett beszámolója szerint a házassági évforduló estéjén négy férfi tört be a pár lakosztályára, ezt követően pedig magukkal vitték Allmant, az egykori feleség szerint nem más, mint Cher követelésére. 

A nő még december elején tett vallomást a bíróságon, mely szerint az egyik rablást véghez vivő férfi mondta el Kingnek, hogy Cher bérelte fel őket a férfi elhurcolására. Az egykori feleség ekkor azt mondta, azóta semmit nem tud férje hollétéről és állapotáról, annyit azonban tudni vél, hogy egy ismeretlen helyen lévő zárt egészségügyi intézményben tartják egykori férjét, ahonnan nem hívhatja fel telefonon. 

Cher és fia, Elijah 2002-ben. Forrás Frank Trapper/Corbis via Getty Images

Ugyanezen iratokból az is kiderül, hogy az egykori feleséget 2022 nyarán Cher utasította arra, hagyja el férjével közös otthonát, ahová a nő azóta sem térhetett vissza – még ingóságainak elszállítása miatt sem. 

Elijah Blue, művésznevén P. Exeter Blue zenész állítása szerint először 11 évesen találkozott kábítószerrel, élete során pedig többször is kezelték őt rehabilitációs központokban heroinfüggősége miatt. A People és az Entertainment Tonight szerint a férfi fél évet töltött egy hotelben, ahol a teljes egészségügyi ellátás ellenére sem sikerült meggyógyulnia, gondozói többször találták rá eszméletlenül a szobájában. 

Az énekesnő mindeddig nem kommentálta az őt ért vádakat.