2023.9.25 16:03
Olvasási idő 0:46
Szöllősi Anna

Szólóprojekttel jelentkezik a Blackpink K-pop-banda Jennie-je

ZENE BLACKPINK K-POP

Felröppentek a hírek arról is, hogy a Blackpink tagjai nem hosszabbítanak szerződést a YG Entertainmenttel.

A Harper's Bazaar Korea címlapinterjújában a Blackpink K-pop-banda Jennie-je megpedzegette, hogy hamarosan új projekttel rukkol elő.

Kiemelt tartalom
Felröppent a hír, hogy Jennie elhagyja a BLACKPINK-et Felröppent a hír, hogy Jennie elhagyja a BLACKPINK-et 2023.7.11 15:04

„Egy olyan dalt készítek, ami Jennie-től van és a legjobban Jennie-é; valami egyedit, ami tényleg csak az enyém“ – mondta, utalva arra, hogy a közelgő projektje a zenekartól teljesen független lesz, ahol csak a saját stílusára fókuszál majd. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

J (@jennierubyjane) által megosztott bejegyzés

A K-pop énekesnőnek ez lesz az első szólómunkája 2018 novembere óta, amikor is a Solo című kislemeze debütált. Azóta egyszer tárt saját anyagot a nagyközönség elé, a You & Me (Moonlight) című dalt, amit a zenekar tavalyi Born Pink turnéja során adott elő, de hivatalosan még nem jelent meg.

Az énekesnő az év elején The Weeknddel és Lily Rose Depp-pel közösen készítette el a One Of The Girls című számot az egy évadot megélt Idol című sorozathoz. A sorozatban a két főszereplő mellett maga Jennie is feltűnt Dyanne szerepében.

A Blackpink az elmúlt napokban egyébként azzal került be a hírekbe, hogy állítólag Jennie, Jisoo és Lisa nem terveznek szerződéshosszabbítást a YG Entertainmenttel – ezt egyelőre az illetékesek nem erősítették meg, de nem is cáfolták.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

BLΛƆKPIИK (@blackpinkofficial) által megosztott bejegyzés