2023.7.11 15:04
Olvasási idő 0:37
Masszi-Rigó Csilla

Felröppent a hír, hogy Jennie elhagyja a BLACKPINK-et

ZENE BLACKPINK

A híresztelések szerint az Encore turné után Jennie végleg távozhat a BLACKPINK-ből.

Javában tart még a BLACKPINK Encore turnéja, a dél-koreai lánycsapat felett azonban folyamatosan gyűlnek a szürkébbnél szürkébb felhők: míg pár hete körbejárta az internetet az a videó, amin Jennie egyszer csak rosszul lett a színpadon (sokak szerint a csapatot túlhajszolják a turné miatt), most a kínai közösségi médiában az a hír járja, hogy az együttes talán legnépszerűbb tagja, Jennie végleg kiszáll a turné után. 

Jennie talán a filmiparban folytatja! Forrás Scott Dudelson/Getty Images for Coachella

A rajongók a kínai Weibo-n kezdték el terjeszteni a kilépéssel kapcsolatos híreket és spekulációkat, melyek szerint Az idolban is feltűnt énekesnő felbontja szerződését a YG Entertainmenttel, ráadásul nemcsak neki, de a BLACKPINK másik tagjának, Lisának is szándékában áll távozni a menedzsmenttől. Ha ez még nem lenne elég, a pletykák szerint Rosé is más céghez akar szerződni. 

Jennie távozása azért is lett központi téma a rajongók körében, mert tudvalevő, hogy a 27 éves énekesnő színészi babérokra akar törni, több hírforrás szerint pedig már folynak is a tárgyalások a Marvel Cinematic Universe-zel egy esetleges filmszerepről.