2023.9.19 9:49
Olvasási idő 1:14

Nemi erőszakkal vádolják Russell Brandet, Katy Perry korábbi szerelmét

ARCOK KATY PERRY SZEXUÁLIS ERŐSZAK SZEXUÁLIS ZAKLATÁS

Az angol humoristát négy nő vádolja szexuális zaklatással és bántalmazással, a férfi azonban mindent tagad.

Russell Brand angol humoristát jelenleg négy nő vádolja szexuális zaklatás és nemi erőszak vádjával a Times részletes beszámolója szerint.

A jelenleg 48 éves férfi körül egyre dagad a botrány, a Times és a BBC, valamint az angol Channel 4 beszámolói és dokumentumfilmje után még James Cleverly brit külügyminiszter is megszólalt az ügyben, aki azt mondta, magának a szórakoztatóiparnak kell válaszokat adnia arra, hogyan történhetnek meg ilyen esetek. 

Katy Perry és Russell Brand 2010 és 2012 között voltak házasok. Forrás Gregg DeGuire/FilmMagic

Az eddigi információk szerint Brand 2006 és 2013 között alakíthatott ki kapcsolatot a bántalmazott nőkkel. Az egyik sértett szerint a férfi Los Angeles-i otthonában erőszakolta meg őt, a nőt pedig egy nemi erőszakkal foglalkozó krízisközpontban kellett kezelni. A Times cikke egy korábbi sms-ről is említést teszt, melyben az áldozat azt írta Brandnek: „Ha egy nő azt mondja, nem, az nemet jelent”, a férfi válasza azonban csak annyi volt, hogy nagyon sajnálja. 

Kiemelt tartalom
Úgy gyarapodnak a súlyos szexuális bűncselekményekről szóló vádak Sean Diddy Combs ellen, hogy már követni is nehéz Úgy gyarapodnak a súlyos szexuális bűncselekményekről szóló vádak Sean Diddy Combs ellen, hogy már követni is nehéz 2024.4.20 10:42

Egy másik nő állítása szerint bántalmazó kapcsolatban élt a színésszel akkor, amikor az már 31, a lány viszont csak 16 éves volt, egy másik beszámoló szerint pedig Brand egy 24 éves nőnek mutatta meg a péniszét egy öltözőben felajánlva, hogy ha akar, a lány oriális szexet végezhet rajta. 

A Mirror szerint a férfi valódi személyiségéről egykori felesége, Katy Perry is tudhatott. Az énekes 2010 és 2012 között alkotott egy pár Branddel, válásuk után pedig Perry több interjúban is azt nyilatkozta, exe kifejezetten bántó és irányító tudott lenni, ő pedig akkor döntött úgy, hogy véget vet a kapcsolatnak, amikor fény derült Brand valódi arcára. Hogy mire gondolt anno – egy 2013-as Vogue-interjúban – Perry, azt nem volt hajlandó elárulni, csupán annyit mondott, hogy ezeket a sérelmeket mélyen elzárta magában. 

Russell Brand minden zaklatással kapcsolatos vádat tagad, néhány nappal ezelőtt még egy videót is közzétett, amelyben elmondta, rendkívül kirívó és agresszív támadások áldozata lett, amit egy „mainstream” televíziós társaság és egy újság intézett ellene. Elismerte, hogy korábban nagyon-nagyon promiszkuzív volt, ugyanakkor kiemelte, hogy  kapcsolatai – szerinte – abszolút konszenzuálisak voltak.