2023.9.18 9:06
Olvasási idő 0:31
Krajnyák Petra

A Harry Potter sztárja varázsol el minket az Uber Eats új reklámjában

ÉLETMÓD BRIDGERTON ÉTELFUTÁR ÉTELKISZÁLLÍTÁS HARRY POTTER NICOLA COUGHLAN TOM FELTON UBER EATS

Olykor bizony meggondolatlan döntéseket hozunk éhesen. Tom Felton is emiatt jár pórul az Uber Eats új reklámfilmjében.

Varázslatra éhezett a nosztalgiázó Tom Felton, legalábbis az Uber Eats új kampányában. A Roxfort öregdiákja az ételkiszállító app új „Get almost, almost anything“ (Szerezz meg szinte, szinte bármit) kampányához készült reklámfilmben kerül slamasztikába. Az egyperces kampányfilmben Felton a Draco Malfoyként eltöltött évekre emlékezik, miközben fiatal önmagáról készült portréját nézegeti. 

Ahogy a mondás is tartja: próba szerencse. Ennek jegyében Felton bepötyögi a magic (varázs) szót az alkalmazásba, majd varázslatos módon egy pálca terem az ajtaja előtt, Uber kiszállítótáskában. Azonban eléggé berozsdásodhattak mágikus képességei, ugyanis sikerül eltüntetnie a szomszédját. Az idei kampány másik sztárja a Bridgerton című sorozat színésznője, Nicola Coughlan, aki saját Mr. Darcyját rendeli házhoz.

Az Uber Eats híres kreatív, sztárparádés reklámjairól, melyekben többek között szerepelt már Paris Hilton és Terri Erwin is, a tüskésrája-támadásban tragikusan elhunyt állatgondozó és természetvédő, Steve Erwin özvegye.