2023.8.2 9:18
Olvasási idő 0:43
Szécsi Krisztián

„Minden pillanatot megbecsülök“ – Megható levélben búcsúzott Zendaya Angus Cloudtól

ARCOK ANGUS CLOUD EUFÓRIA EUPHORIA HBO ZENDAYA

A nagysikerű sorozatban két évadon keresztül játszottak együtt.

Az egész világ megrendült Angus Cloud, az Eufória című amerikai sorozat Fezco karakterének halála kapcsán – a színész csupán 25 éves volt. A megannyi rajongón túl a sorozat egyik főszereplőjét alakító Zendaya is lerótta tiszteletét Angus emléke előtt. Érzelmes levélben búcsúzott barátjától. 

Kiemelt tartalom
25 éves korában meghalt Angus Cloud, az Eufória színésze 25 éves korában meghalt Angus Cloud, az Eufória színésze 2023.8.1 8:33
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Zendaya (@zendaya) által megosztott bejegyzés

Szavakkal nem leírható Angus (Conor) lelkének végtelen szépsége. Annyira hálás vagyok, hogy ismerhettem őt ebben az életben, hogy testvérnek nevezhettem, láthattam meleg, kedves szemeit és ragyogó mosolyát, vagy hallhattam annyira ragadós kacagását (most is mosolygok, ha csak rá gondolok ). Tudom, hogy az emberek gyakran mondják azokról, hogy „akárhova csak belépnek, fénybe borítják a teret”, de hadd mondjam el, ő valóban ilyen volt. Szeretnék így emlékezni rá. Mindazért a határtalan fényért, szeretetért és örömért, amit mindig is képes volt adni nekünk. Minden pillanatot megbecsülök.

Lélekben édesanyjával és családjával vagyok, és kérem, legyetek kedvesek és türelmesek, hiszen mindenki máshogy gyászol.

A színész halálának körülményeit még most is kérdések övezik. Amit tudni, hogy 

Cloud hétfőn halt meg a kaliforniai Oaklandben. Az oaklandi hatóságok még aznap bejelentették, hogy körülbelül 11:30-kor kaptak egy „egészségügyi vészhelyzetre való felhívást“, de kiérkezésükre a beteg „már meghalt”. A halál oka ismeretlen.