2023.7.5 15:25
Olvasási idő 0:48
Szécsi Krisztián

„Ha valaki megdob valamivel, kinyírom“ – mondotta Adele, majd koncert közben pólóágyúval tüzelni kezdett

ZENE ADELE BEBE REXHA KONCERT

Az elmúlt hetekben több koncertincidens történt – erre reflektált az énekesnő.

Úgy látszik, a világjárvány roncsolta némiképp a koncertetikettről maradt élményeinket. Erre jó példa Bebe Rexha amerikai énekesnő pár héttel ezelőtti koncertje, mely alatt egy rajongója telibe arcon dobta egy telefonnal. Az incidens szépen körbejárta a világsajtót, majd hirtelen elszabadultak az indulatok: Kelse Ballerini countryénekest is megdobálták, Ava Maxot pedig show közben pofozták meg a színpadon. A világsztárok sorra szólaltak fel és fejezték ki aggodalmukat. Ám nem úgy, mint anyánk, Adele, aki a fenyítés egy egészen új módszerét választotta.

A brit ikon múlt hétvégén a Las Vegas-i koncertjének szünetében hívta fel a figyelmet arra, jobba, ha mindenki visszafogja magát, mert ha megdobja valaki, kinyírja.

Feltűnt, hogy az emberek mostanában elfelejtik a kibaszott show-etikettet, és mindenféle szarságokat dobálnak fel a színpadra? Ti is láttátok, ugye? Ha valaki meg mer dobni valamivel, kinyírom.

– mondotta Miss A-motherf*cking-dele, aki ezután a közönség fölé célozva kilőtt egy felsőt pólóágyújával, majd szokásos módon felüvöltött öblös kacagásával. Az ikonikus pillanatról felvétel is készült, mutatjuk: