2023.7.4 16:14
Olvasási idő 1:17
Masszi-Rigó Csilla

Amerika ünnepel, így mulattak a celebek talpig fehérben a függetlenség napján

DIVAT CELEB HAILEY BIEBER HOLLYWOOD JAY-Z JUSTIN BIEBER

Július 4-e a Függetlenség napja, Hollywood krémje egy helyen ünnepelte hétfő este a csodálatos Amerikát.

NeYo és Usher a színpadon, Jay Z és Justin Bieber kényelmes fotelekből élvezhette Michael Rubin július 4-i házibuliját a gazdagok kedvenc üdülőhelyén, Hamptonsban. Július 4-e a Függetlenség napja, hiszen 1776-ban ezen a napon hirdették ki az amerikai honatyák a függetlenségi nyilatkozatot, melyben az új világ végleg elszakadt a Brit Birodalomtól.

Ezen a napon az Amerikai Egyesült Államokban minden az ünneplésről szól, a családi házakra kirakott zászlóktól a poháralátéteken át az apukák által strandra felhúzott fecskealsójáig minden az amerikai zászló színeiben pompázik, a sötét eget este pedig tűzijátékok milliói lepik el. Július 4-ét természetesen a hírességek is tisztelik, a celebvilág krémje Michael Rubin üzletember rendszeresen megszervezett White Partyján ünnepli meg, hogy a bátrak hazájában és a szabad emberek földjén élhet. 

@loriharvey

And we ain’t playing tag 🤭

♬ Barbie World (with Aqua) [From Barbie The Album] - Nicki Minaj & Ice Spice & Aqua

Ritkán látjuk együtt Kendallt és Kim Kardashiant, a lányok azonban az ünnep alkalmából együtt mulatták el az időt barátnőikkel. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Sydney 💞 (@jackharlowsource) által megosztott bejegyzés

A lányok új kedvence, Jack Harlow sem maradhatott ki a buliból, a 25 éves srác önmaga bevallása szerint a legjobb fehér rapper Eminem óta. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Firsty4HipHop (@firsty4hiphop) által megosztott bejegyzés

Bár Beyoncét nem láttuk egyik képen sem, Jay Z is betoppant a buliba a NERLovagok kedvenc kisautójával, a partyn pedig fixen összefutott anyósával, Tina Knowles-val és Kelly Rowlanddel. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Emrata Daily Updates (@emratateam) által megosztott bejegyzés

EmRata kánikulához öltözve mulatta az időt. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Hailey Rhode Fan Account (@haileybaldwincr) által megosztott bejegyzés

Justin Bieber és Hailey Bieber szintén nem hiányozhattak a White Partyról, bár az eredetileg kanadai énekes arcáról nem az jött le, hogy mennyire élvezi a partyt. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Bennifer💚 (@bennifer_02) által megosztott bejegyzés

A bulin persze még sokan mások is ott voltak, többek között Amerika álompárja, Jennifer Lopez és Ben Affleck, Tom Brady, Travis Scott, Dixie D'Amelio és Winnie Harlow.