2023.5.24 9:30
Olvasási idő 0:41
Szécsi Krisztián

Az Eufória egyik karaktere is feltűnik a The Weeknd sorozatában... mármint az Eufória egyik karaktereként

FILMEK + SOROZATOK EUFÓRIA HBO THE WEEKND

A cannes-i filmfesztivál nézői már betekintést is nyerhettek az HBO Max legújabb alkotásába.

Micsoda Marvel-féle multiverzumban volt része mindazoknak, akik láthatták a The Weeknd által írt, s a cannes-i filmfesztiválon debütált Az idol (The Idol) című sorozatot, melyben Alexa Demie az Euphoria Maddy Pereze is kameózik egyet. Mármint Maddy Perezként.

Forrás HBO

Ahogy azt a fesztivál sajtótájékoztatóján is megerősítették Demie abban a klubban tűnik fel, melyben a sorozat két főszereplője, Jocelyn (Lily-Rose Depp) és Tedros (Abel "The Weeknd" Tesfaye) is találkozik. A jó kis Eufória-kitekintésen túl is érdemes lesz egyébként nézni az alkotást. A beszámolók szerint Rose Depp a végletekig túlszexualizált, mégis meglepően érzékeny alakítást nyújt, s Abelt is egy egészen új oldaláról ismerhetjük meg a vásznakon.

Az idol plotjának középpontjában egy feltörekvő popbálvány áll, aki egy súlyos idegösszeomlást követően, amely miatt kénytelen utolsó turnéját is lemondani, elhatározza, hogy visszaszerzi Amerika legszexibb popsztárja címét. Ezt követően találkozik Tedrosszal, aki ilyen guruféleként kvázi szektát vezet és dráma drámát követve teljesedik ki a cselemény. A projekt gyakorlatilag a zeneipar rohadó működésére próbál reflektálni és a kritikák szerint igen hűen mutatja be a hatalom és a kizsákmányolás közötti vékony határvonalat.