2023.3.22 15:55
Olvasási idő 1:56
Masszi-Rigó Csilla

Új szupertelefonokkal bővült a Samsung egyik legnépszerűbb szériája

TECH-TUDOMÁNY ANDROID SAMSUNG MAGYARORSZÁG TELEFON

A Galaxy A54 5G és a Galaxy A34 5G készülékei már bárki számára elérhetőek.

A Samsung Electronics bemutatta a Galaxy A54 5G és a Galaxy A34 5G készülékeit, tovább erősítve a vállalat elkötelezettségét a sokak számára elérhető, kiemelkedő mobilélmény tervezése iránt. A népszerű Galaxy A sorozat újdonságai lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy kiváló képminőségű videókat készítsenek, világos fényviszonyok mellett is tisztán láthassák a kijelzőt, és a lehető legtöbbet hozzák ki a készülékeikből, amelyek most akár több mint két napon keresztül is bírhatják egy feltöltéssel, az új akkumulátornak köszönhetően.

Samsung Galaxy A54 5G Forrás Samsung Magyarország

Lenyűgöző nappali és éjszakai fényképek készítése, új, kreatív képszerkesztő eszközökkel kiegészülve

A Galaxy A54 5G és a Galaxy A34 5G lenyűgöző minőségű, tiszta képeket készít még erős fényben is, köszönhetően a Samsung Galaxy készülékek mesterséges intelligenciájának (MI) és a Nightography, éjszakai felvételek funkciónak. Akár egy szelfit szeretnénk elkészíteni, akár zökkenőmentes videóhívással kapcsolatba lépni valakivel, a Galaxy A54 a 32 megapixeles előlapi kamerának köszönhetően elképesztően részletgazdag képet nyújt.

Az új okostelefonok a videókészítés terén is kiemelkedő minőséget biztosítanak, a továbbfejlesztett optikai képstabilizátor (OIS) és digitális videókép-stabilizátor (VDIS) pedig segít minimalizálni a remegést és az elmosódást is. Így akár mozgás közben is biztosak lehetünk abban, hogy kiváló tartalmakat rögzíthetünk. A sötétedés utáni kalandokhoz a Nightography, éjszakai felvételek üzemmód a kamera pixelméretének növelésével segít a felhasználóknak minden fényviszony mellett részletgazdag képeket rögzíteni.

A nem kívánatos árnyékok és tükröződések is most már eltávolíthatóak lesznek az A széria történetében először, a továbbfejlesztett szerkesztőeszközöknek köszönhetően.

Lenyűgöző teljesítmény, élénk színek, gyors 5G kapcsolat és hosszabb akkumulátoridő

Mindkét készülék magával ragadó Super AMOLED kijelzővel rendelkezik, a Galaxy A54 5G 6,4 hüvelykes, míg a Galaxy A34 5G 6,6 hüvelykes képátlót kapott. Mindkét kijelzőt továbbfejlesztették, hogy még erős napfényben is jól láthatóak legyenek. A képfeljavító technológiával és a 120 Hz-es frissítési frekvenciával a kijelzők lépést tartanak a felhasználókkal, még a folyamatosan változó fényviszonyok mellett is.

Kiemelt tartalom
Hatalmas teljesítmény és rengeteg báj: Itt az ASUS Zenfone 10 Hatalmas teljesítmény és rengeteg báj: Itt az ASUS Zenfone 10 2023.9.18 13:59

A Galaxy A54 5G és a Galaxy A34 5G négy generációs operációs rendszerfrissítést és öt évig tartó biztonsági frissítést garantálnak. Ezek a funkciók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a legújabb szoftverekhez és biztonsági funkciókhoz, így maximalizálva az okostelefonok élettartamát.

Samsung Galaxy A54 5G Forrás Samsung Magyarország

Biztonságos összekapcsoltság

A továbbfejlesztett mobilélmény alapja a fejlettebb biztonság. A Galaxy A54 5G és a Galaxy A34 5G hozzáférést biztosít a felhasználóknak a biztonsági és adatvédelmi beállításokhoz, ezzel megkönnyítve azok nyomon követését, hogy mely alkalmazások férnek hozzá a személyes adatainkhoz, és lehetővé téve a nem kívánt adatgyűjtés leállítását. Ha olyan fájlokat szeretnénk megosztani, amelyek bizalmas, érzékeny vagy személyes adatokat tartalmaznak, akkor a Privát Megosztás funkció ezt a lehető legmagasabb fokú adatvédelem és ellenőrzés mellett teszi. Ez biztosítja, hogy a fájlokat csak a kijelölt címzettekkel osszuk meg, időkorláttal ellátva, valamint a képernyőképek rögzítését is letiltja, így garantálva a biztonságot.

Mindkét készülék kompatibilis a Samsung Galaxy ökoszisztémával, így biztosítva a zökkenőmentes kapcsolatot eszközeink között. A felhasználók 6 hónapig díjmentesen szinkronizálhatják galériájukat a OneDrive 100 GB-nyi felhőtárhelyére, illetve ezalatt az idő alatt kipróbálhatják a Microsoft 365 Basic szolgáltatást is.

A Galaxy A54 5G és Galaxy A34 5G Magyarországon 2023. március 16-tól elérhető a hivatalos weboldalon, a szolgáltatóknál és a kiskereskedőknél.