2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Kovács M. Dávid
2023.2.9 16:16
Olvasási idő  1:14

Rengeteg új fellépőt jelentett be a Művészetek Völgye fesztivál

Újabb magyar húzónevek estek be a júliusi fesztiválra, ahol sokan mások mellett a Blahalouisiana, az Analog Balaton, Hundred Sins, a Csaknekedkislány, Barkóczi Noémi és a Hiperkarma is fellép.

Kovács M. Dávid
2023.2.9 16:16 Olvasási idő  1:14
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Teljes lett a Művészetek Völgye nagyszínpadának programja, illetve további három tucat előadót jelentett be a fesztivál, amit 2023-ban is a szokásos helyszínen – azaz Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden – rendeznek meg.

 

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján már biztosan játszik például a Bëlga, a Carson Coma, a Quimby, a Punnany Massif, Bagossy Brothers Company és Zorán is.

 

Lelkes közönség a Művészetek Völgye fesztiválon Forrás: Dohi Gabriella / Művészetek Völgye

 

A Művészetek Völgye csütörtöki bejelentéséből az is kiderült, hogy a felsoroltokon túl a fesztivál nagyszínpadán élvezhetjük még az Auveroir., a Blahalouisiana, a Bohemian Betyars, a Budapest Bár, a Csaknekedkislány, az Elefánt, az Esti Kornél, az Irie Maffia, a Hiperkarma, a Margaret Island, a Lóci Játszik és a Vad Fruttik koncertjét is.

A fesztivál egyik legemblematikusabb udvara a Harcsa Veronika Udvar, ahol olyan nevek zenélnek majd, mint az Analog Balaton, Barkóczi Noémi, Ester Wiesnerova, a Modern Art Orcheastra, a Jazzbois, a Karaván Família, valamint a névadó Gyémánt Bálinttal közös formációja. Érdemes tudni: az udvar ezúttal új helyszínen, a természethez még közelebb, a Malom-parton várja a fesztiválozókat.

 

De nem ez lesz az egyetlen újdonság az idei Művészetek Völgyében: a Kert szellemiségét viszi tovább, de nagyobb nézőtérrel, ezúttal is a legizgalmasabb hazai előadókkal készül a taliándörögdi Lőtér, ahol többek közt a Mörk, Hundred Sins, a 4S Street, a Cloud9+, a Random Trip és a harmincadik születésnapját ünneplő Anima Sound System zenéjére lehet szórakozni.

  

 

Az irodalombarátok stabil bástyája, a Kaláka Udvar is számos programmal és koncerttel készül: már biztosan találkozhatunk az udvarban a Sebő-együttes, Ferenczi György és a Rackajam, a Rutkai Bori banda, Wolf Kati, Gryllus Vilmos, a Kaláka és Lackfi János előadásaival. A Világzene Udvarban pedig olyan előadók dalai csendülnek fel, mint a Góbé, a Kerekes Band, Palya Bea, a Cimbaliband, a Besh o droM és a Los Orangutanes.

 

A tíznapos Művészetek Völgye idén július 21. és 30. között várja a fesztiválozókat Kapolcsra, Vigántpetendre és Taliándörögdre, kedvezményes bérletek és további információk a fesztivál honlapján.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Dohi Gabriella / Művészetek Völgye
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra