2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Kovács M. Dávid
2022.11.24 11:00
Olvasási idő  0:53

Ők már biztosan fellépnek a 2023-as Művészetek Völgye fesztiválon

Beestek az első nevek a jövő nyári fesztiválra. Külföldi előadó ugyan nincs köztük, viszont több magyar húzónév is befutott.

Kovács M. Dávid
2022.11.24 11:00 Olvasási idő  0:53
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Jövő nyáron is a szokásos helyszínen – azaz Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden – rendezik meg az immár harminckettedik, továbbra is több mint egy hétig dübörgő Művészetek Völgye fesztivált.

 

A tíznapos, összművészeti fesztivál szervezői egy karácsonyra hangolódó videóban rántották le a leplet az első fellépőkről, amelyben fontos szerepet kap a Művészetek Völgye totemállata, azaz a csiga is.

 

 

Az eheti videós bejelentés szerint jövő nyáron a Művészetek Völgyében már biztosan fellép a Bëlga, a Carson Coma, a Quimby, valamint a tizedik születésnapját ünneplő Bagossy Brothers Company is.

 

A Punnany Massif a huszadik születésnapja alkalmából egy izgalmas, csak a fesztiválon látható „Völgy Special“ koncerttel készül, a Csík zenekar Presser Gáborral és Karácsony Jánossal a Völgy nagyszínpadára hozza el A Dal a miénk 2.0 című műsorát, Zorán pedig a fesztivál egyik legkülönlegesebb helyszínén, a Cirque du Tókertben áll majd a közönség elé.

 

A Művészetek Völgye azonban nem csak a zenéről szól, ezért azok, akiket a színház is érdekel, a Játékszín Dolgok, amikért érdemes élni című darabját, valamint Vecsei H. Miklós és Beck Zoltán közös irodalmi estjét, a Kártyajátékot is meg tudják majd nézni.

Mint köztudott, a Művészetek Völgye épített színpadok helyett három falu – Kapolcs, Taliándörögd és Vigánpetend – utcáit, épületeit, intézményeit varázsolja koncerttéré, galériává és színházzá. A fesztivált 2023. július 21. és 30. között rendezik majd meg, a közelgő ünnepek miatt most kedvezményesen lehet rá bérleteket vásárolni – akár ajándékba is.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Dombóvári Judit / Carson Coma / Facebook
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra