2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Kovács M. Dávid
2023.2.9 10:58
Olvasási idő  0:44

Baki a Grammy-gálás hírösszefoglalóban: Beyoncénak nézte Viola Davist a BBC

A brit közmédia a nyilvánosság előtt kért elnézést a hibás képválasztás miatt.

Kovács M. Dávid
2023.2.9 10:58 Olvasási idő  0:44
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Hivatalos közleményben kért bocsánatot a BBC, miután a Grammy-gálát követő hírösszefoglalójában „Beyoncé nagy estéje“ felirattal látott el egy Viola Davisről készült képet.

 

 

 

„Elnézést kérünk a tegnap esti tévedésért, amikor hírcsatornáink rövid ideig Viola Davisnek a januári Golden Globe-gáláról készült fényképét mutatták a tegnapi Grammy-díjátadón Beyoncéról szóló főcím mellett“ – írták.

 

Mint ismert, az idei díjátadón Beyoncé négy kategóriában győzött, amivel Grammy-díjainak száma 32-re nőtt, ezzel több mint negyedszázados rekordot döntött meg. Az énekesnő egyébként a nagy közlekedési dugó miatt elkésett a ceremóniáról, és mire megjelent, már három díj az övé volt.

 

Ő kapta a legjobb R&B-dal (Cuff It), a legjobb dance- és elektronikus zenei felvétel (Break My Soul), a legjobb hagyományos R&B előadás (Plastic Off the Sofa), valamint negyedikként a legjobb dance-elektronikus album (Renaissance) kategória Grammy-jét.

 

Viola Davisnek ugyancsak nagy estéje volt, hiszen az Emmy-, az Oscar- és a Tony-díjak után egy Grammyt is nyert – utóbbit a Finding Me című hangoskönyvével –, vagyis magának mondhatja az EGOT-ot, amire eddig vele együtt is csak 18 ember képes.

 

A 65. Grammy-díjátadóról szóló beszámolónkat itt olvashatod.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: nme.com Thumbnail:  Dr Tru Powell / Twitter
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra