A 42 Restaurant a dunai galócával vette le a lábáról az énekesnő magyarországi koncertjének szervezőit.
Jennifer Lopez magyarországi koncertjének szervezői a 42 Restaurant éttermet választották az étkeztetés megszervezésére, írja a Blikk. Az étterem munkatársai a július 20-i koncert körül költöznek a fővárosba.
Guba Gábor, a Green Stage Produkciós Iroda tulajdonosa a lapnak azt nyilatkozta, hogy az amerikai partnerükkel egyeztetve egy olyan céget kerestek, amely magas színvonalon meg tudja oldani a stábtagok étkeztetését azokban a napokban, amikor Budapesten tartózkodnak.
„Jártam korábban néhány Michelin-csillagos étteremben, de amit ezen a családias hangulatú helyen tapasztaltam, az mindet felülmúlta. A séf és a teljes személyzet alázata, elkötelezettsége egyedülálló, a dunai galóca vajmártással és kaviárral nevű étel pedig mindent vitt” – mondta Guba.
View this post on Instagram
Az Esztergom főterén működő étterem Michelin-csillagos séfje elmondta, hogy egyórás kóstolót tartottak a szervezőknek, akik személyesen látogattak el az étterembe, hogy megosszák korábbi tapasztalataikat a világsztárok igényeiről.
A részleteket ezután pontosítjuk majd, hamarosan kiderülnek a pontos igények, elmondják majd, mire kell odafigyelni, és azt is megtudjuk, mi az, amit nekünk kell kitalálni
– mondta a lapnak Koppány Levente, aki Magyarország első Michelin-csillagos éttermében, a Costesben kezdte a pályafutását. Ezután a londoni Pied à Terre és The Ledbury éttermekben dolgozott. 2019-ben bekerült a világ 12 legjobb fiatal séfje közé.
Varga Sándor, az étterem tulajdonosa elmondta, hogy 18 éves lánya hívta fel rá a figyelmét, mekkora dolog is Lopez étkeztetése. Azt mondta, érdekes kihívás lesz, és kipróbálhatják magunkat egy új feladatban. Mint mondta, a minőséghez való hozzáállásuk vitathatatlan, és szerinte remekül meg fogják tudni ugrani a feladatot.