2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Masszi-Rigó Csilla
2023.2.2 17:45
Olvasási idő  2:52

12 film és sorozat az HBO Maxon, amitől ezerszer elviselhetőbb lesz a ronda február

Dokumentumfilm szupergonosz szuperhősökről, a tavalyi év egyik legjobb magyar vígjátéka, Guy Pearce új kémsorozata és John Oliver esti kibeszélőműsora is visszatér februárban az HBO Max kínálatába.

Masszi-Rigó Csilla
2023.2.2 17:45 Olvasási idő  2:52
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
12 film és sorozat az HBO Maxon, amitől ezerszer elviselhetőbb lesz a ronda február
Forrás: Mozinet/ Salamandra Film;

Az HBO Max februárban is több tucatnyi újdonságot és klasszikust kínál nézőinek, vígjátékok, frissen debütáló sorozatok, krimik és dokumentumfilmek egyaránt érkeznek majd a következő napokban. Nézzük, mit érdemes felírni a képzeletbeli MEGNÉZENDŐK közé. 

 

Február 1. 

Oh, Hell

 

Ha egy igazán kedves, vicces, sokszor teljesen önironikus német sorozatra vágysz, a 24 éves Helene története igazán neked való. A fiatal lány mindennapjai egyáltalán nem nevezhetőek idillinek és Insta-kompatibilisnek, ráadásul még szülei válásával is meg kell küzdenie. Aztán találkozik egy csellótanárral, aki még inkább felforgatja kaotikus életét. 

Február 2-án jön: Az 50 első randi (2004), Angry birds 2. – A Film (2019)

 

Február 3. 

Minden jót, Leo Grande!

 

Emma Thompson tavaly megjelent filmje óriási siker lett egyaránt a fiatalabb és az idősebb generáció körében. Ugyan miért ne élhetne aktív, boldog szexuális életet egy ötvenes éveiben járó nő, és mi történik akkor, ha a szerelem egy sokkal fiatalabb férfi személyében talál rá? Brit romantikus vígjáték a javából, az esős-havas februári napokra ez az egyik legjobb gyógyszer! 

 

Ezen a napon érkezik még: Első számú gyanúsított – Madeleine McCann esete (2023), Végtelen (2021), Traffic (2004)

Február 4-én jön: Kisasszonyok (2019)

 

Február 7. 

Kém a csapatban

 

1963-ban járunk, ahol az MI6 hírszerző tisztje, Nicholas Elliott megtudja, közeli barátja és kollégája, Kim Philby egykor kettős ügynökként közvetített a KGB-nek. A főbb szerepekben Guy Pearce-t és Damian Lewis-t láthatjuk. 

 

Február 7-én jön: Alain Resnais: Az élet kész regény (1983), Alain Resnais: Szerelmem, Hiroshima (1959), Alain Resnais: Muriel (1963)

 

Február 9. 

Mondj el mindent! 

 

Mintha a Skins és az Euphoria szerelemgyerekét látnánk beköszönni a hamarosan induló új sorozatban. A Mondj el mindent! - szereplői pont olyanok, mint mi: tele vannak kétségekkel, bizonytalansággal, életkedvvel, így az új coming of age-sorozat valószínűleg sokak kedvence lesz, érdemes már az elejétől nézni!

 

 

Ezen a napon jön még: Harley Quinn: Egy nagyon problémás Valentin-napi különkiadás 

Február 10: T2: Trainspotting (2017)

 

Február 12.

Spencer 

 

 

Diana hercegnő élete sosem lesz unalmas téma a filmkészítők számára, Pablo Larrain rendezése azonban kivételes alkotás, hiszen az egykori hercegnő életét (amennyiben valóban valós események ihlették) egy eddig sosem látott perspektívából ismerhetjük meg. Külön érdemes megnézni a filmet azoknak is, akik eddig kételkedtek Kristen Stewart tehetségében, a fiatal színész ugyanis ebben a filmben hatalmasat alakít.

 

Február 13. 

The House that Dragons Built 

 

 

Hogyan készült a tavalyi év legjobban várt sorozata? A Sárkányok háza óriási sikere mögött több ezer órányi előkészület és több száz stábtag van, akik fáradhatatlanul dolgoztak azért, hogy Westeros története a spinoff-sorozatban se legyen kevésbé izgalmas. 

 

Február 15. 

Batman: A rajzfilmsorozat 

 

 

109 epizóddal végre minden képregényrajongó számára elérhető lesz a Batman animációs filmsorozata, amely idén ünnepli 30. születésnapját, és amelyben olyan híres színészek kölcsönzik hangjukat a szereplőknek, mint Mark Hamill, Bob Hastings és Kevin Conroy.

 

Február 16. 

Three Pines

 

A festői szépségű Québec-i kis falu, Three Pines nyugalma hirtelen felborul, miután egyre rejtélyesebb dolgok történnek a környéken. A helyi nyomozó Armand Gamache-nak nem csak a furcsa bűnügyekkel, de saját démonaival is meg kell küzdenie. Nyomasztó, misztikus és mégis izgalmas sorozatra számítunk Alfred Molina főszereplésével. 

 

Február 17. 

Sikoly (2022) 

 

 

25 évvel a brutális gyilkosságsorozat után egy új sikolymaszkba bújt sorozatgyilkos öl meg ártatlan tinédzsereket Woodsboro városában. Vajon sikerül megállítania őket az egykori túlélőknek?  

Ezen a napon jön még: Holtodiglan (2014), Jumanji: A következő szint (2019)

 

Február 18. 

Zanox – Kockázatok és mellékhatások

 

 

Milyen lenne pálinkával időutazni? Na jó, talán csak kevés ember képes erre a mutatványra, egy fiatal fiú, Misi azonban a Zanox nevű kísérleti szer segítségével rendre visszamegy a múltba. Na de mi lesz, ha elfogy az üzemanyagként szolgáló tömény? Baranyi Benő első nagyjátékfilmje a 2022-es év legjobb sci-fi-vígjátékaként ragadtatta el a közönséget, hamarosan pedig az HBO Maxon is láthatjuk majd. 

 

Február 20. 

The Walking Dead 11. évad/2

 

 

Befejező évadának második blokkjához érkezik az elmúlt évtized legsikeresebb zombis sorozata, a The Walking Dead. A készítők az utolsó 24 epizódot 3 fejezetre bontották, mindegyikben 8-8 részt láthatunk. Mi lesz Alexandria és a túlélők sorsa? Február 20-án egy kicsit közelebb kerülünk a válaszhoz. 

 

Február 23. 

Johnny VS. Amber / Johnny VS. Amber – Az amerikai per

 

 

A 2022-es év legbotrányosabb válópere Angliában és Amerikában egyaránt óriási médiafigyelmet kapott. Vajon hogyan is zajlott a színfalak mögött Johnny Depp és Amber Heard pere, és mi vezetett ahhoz, hogy az egykori szeretők az egész világ előtt feszülve küzdjenek meg egymással saját igazukért?

Ezen a napon jön még: Lesz ez még így sem (1997) 

Február 24-én jön: Az egészség ellenszere (2016), Tesó-tusa (2008)

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Paramount Pictures
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra