2023.2.2 17:45
Olvasási idő 2:52
Masszi-Rigó Csilla

12 film és sorozat az HBO Maxon, amitől ezerszer elviselhetőbb lesz a ronda február

12 film és sorozat az HBO Maxon, amitől ezerszer elviselhetőbb lesz a ronda február
Forrás Mozinet/ Salamandra Film
FILMEK + SOROZATOK FILMEK HBO SOROZATOK STREAMING

Dokumentumfilm szupergonosz szuperhősökről, a tavalyi év egyik legjobb magyar vígjátéka, Guy Pearce új kémsorozata és John Oliver esti kibeszélőműsora is visszatér februárban az HBO Max kínálatába.

Az HBO Max februárban is több tucatnyi újdonságot és klasszikust kínál nézőinek, vígjátékok, frissen debütáló sorozatok, krimik és dokumentumfilmek egyaránt érkeznek majd a következő napokban. Nézzük, mit érdemes felírni a képzeletbeli MEGNÉZENDŐK közé. 

Február 1. 

Oh, Hell

Ha egy igazán kedves, vicces, sokszor teljesen önironikus német sorozatra vágysz, a 24 éves Helene története igazán neked való. A fiatal lány mindennapjai egyáltalán nem nevezhetőek idillinek és Insta-kompatibilisnek, ráadásul még szülei válásával is meg kell küzdenie. Aztán találkozik egy csellótanárral, aki még inkább felforgatja kaotikus életét. 

Február 2-án jön: Az 50 első randi (2004), Angry birds 2. – A Film (2019)

Február 3. 

Minden jót, Leo Grande!

Emma Thompson tavaly megjelent filmje óriási siker lett egyaránt a fiatalabb és az idősebb generáció körében. Ugyan miért ne élhetne aktív, boldog szexuális életet egy ötvenes éveiben járó nő, és mi történik akkor, ha a szerelem egy sokkal fiatalabb férfi személyében talál rá? Brit romantikus vígjáték a javából, az esős-havas februári napokra ez az egyik legjobb gyógyszer! 

Ezen a napon érkezik még: Első számú gyanúsított – Madeleine McCann esete (2023), Végtelen (2021), Traffic (2004)

Február 4-én jön: Kisasszonyok (2019)

Február 7. 

Kém a csapatban

1963-ban járunk, ahol az MI6 hírszerző tisztje, Nicholas Elliott megtudja, közeli barátja és kollégája, Kim Philby egykor kettős ügynökként közvetített a KGB-nek. A főbb szerepekben Guy Pearce-t és Damian Lewis-t láthatjuk. 

Február 7-én jön: Alain Resnais: Az élet kész regény (1983), Alain Resnais: Szerelmem, Hiroshima (1959), Alain Resnais: Muriel (1963)

Február 9. 

Mondj el mindent! 

Mintha a Skins és az Euphoria szerelemgyerekét látnánk beköszönni a hamarosan induló új sorozatban. A Mondj el mindent! - szereplői pont olyanok, mint mi: tele vannak kétségekkel, bizonytalansággal, életkedvvel, így az új coming of age-sorozat valószínűleg sokak kedvence lesz, érdemes már az elejétől nézni!

Ezen a napon jön még: Harley Quinn: Egy nagyon problémás Valentin-napi különkiadás 

Február 10: T2: Trainspotting (2017)

Február 12.

Spencer 

Diana hercegnő élete sosem lesz unalmas téma a filmkészítők számára, Pablo Larrain rendezése azonban kivételes alkotás, hiszen az egykori hercegnő életét (amennyiben valóban valós események ihlették) egy eddig sosem látott perspektívából ismerhetjük meg. Külön érdemes megnézni a filmet azoknak is, akik eddig kételkedtek Kristen Stewart tehetségében, a fiatal színész ugyanis ebben a filmben hatalmasat alakít.

Február 13. 

The House that Dragons Built 

Hogyan készült a tavalyi év legjobban várt sorozata? A Sárkányok háza óriási sikere mögött több ezer órányi előkészület és több száz stábtag van, akik fáradhatatlanul dolgoztak azért, hogy Westeros története a spinoff-sorozatban se legyen kevésbé izgalmas. 

Február 15. 

Batman: A rajzfilmsorozat 

109 epizóddal végre minden képregényrajongó számára elérhető lesz a Batman animációs filmsorozata, amely idén ünnepli 30. születésnapját, és amelyben olyan híres színészek kölcsönzik hangjukat a szereplőknek, mint Mark Hamill, Bob Hastings és Kevin Conroy.

Február 16. 

Three Pines

A festői szépségű Québec-i kis falu, Three Pines nyugalma hirtelen felborul, miután egyre rejtélyesebb dolgok történnek a környéken. A helyi nyomozó Armand Gamache-nak nem csak a furcsa bűnügyekkel, de saját démonaival is meg kell küzdenie. Nyomasztó, misztikus és mégis izgalmas sorozatra számítunk Alfred Molina főszereplésével. 

Február 17. 

Sikoly (2022) 

25 évvel a brutális gyilkosságsorozat után egy új sikolymaszkba bújt sorozatgyilkos öl meg ártatlan tinédzsereket Woodsboro városában. Vajon sikerül megállítania őket az egykori túlélőknek?  

Ezen a napon jön még: Holtodiglan (2014), Jumanji: A következő szint (2019)

Február 18. 

Zanox – Kockázatok és mellékhatások

Milyen lenne pálinkával időutazni? Na jó, talán csak kevés ember képes erre a mutatványra, egy fiatal fiú, Misi azonban a Zanox nevű kísérleti szer segítségével rendre visszamegy a múltba. Na de mi lesz, ha elfogy az üzemanyagként szolgáló tömény? Baranyi Benő első nagyjátékfilmje a 2022-es év legjobb sci-fi-vígjátékaként ragadtatta el a közönséget, hamarosan pedig az HBO Maxon is láthatjuk majd. 

Február 20. 

The Walking Dead 11. évad/2

Befejező évadának második blokkjához érkezik az elmúlt évtized legsikeresebb zombis sorozata, a The Walking Dead. A készítők az utolsó 24 epizódot 3 fejezetre bontották, mindegyikben 8-8 részt láthatunk. Mi lesz Alexandria és a túlélők sorsa? Február 20-án egy kicsit közelebb kerülünk a válaszhoz. 

Február 23. 

Johnny VS. Amber / Johnny VS. Amber – Az amerikai per

A 2022-es év legbotrányosabb válópere Angliában és Amerikában egyaránt óriási médiafigyelmet kapott. Vajon hogyan is zajlott a színfalak mögött Johnny Depp és Amber Heard pere, és mi vezetett ahhoz, hogy az egykori szeretők az egész világ előtt feszülve küzdjenek meg egymással saját igazukért?

Ezen a napon jön még: Lesz ez még így sem (1997) 

Február 24-én jön: Az egészség ellenszere (2016), Tesó-tusa (2008)