ma 2024.10.17 15:42
Olvasási idő 0:40
Kovács M. Dávid

Egy budapesti étteremben fotózkodott Uma Thurman

ARCOK BUDAPEST CELEBSZPOTTING UMA THURMAN

A budai Déryné bisztróban látták vendégül Uma Thurmant, aki egy "Ballerina Overdrive" című akció-thriller forgatása miatt jött Magyarországra.

Morgan Freeman és Jude Law után Uma Thurman, a Ponyvaregény és a Kill Bill-filmek színésze, is tiszteletét tette az első kerületi Déryné bisztróban.

Erről maga az étterem posztolt nemrég az Instagram-oldalán. „Drága Uma! Köszönünk minden látogatást“ – írták a színésznőt az egyik kollégájukkal megörökítő fényképhez.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Déryné (@deryneinsta) által megosztott bejegyzés

Az 54 éves Uma Thurman egyébként a Ballerina Overdrive című film forgatása miatt tartózkodik Budapesten. A balerinás akció-thrillert a Vaják: A vér eredete részeit és a Személyi védelem című filmet rendező a brit Vicky Jewson jegyzi.

A film egy csapat balerina kalandjait követi, akik egy isten háta mögötti fogadóból próbálnak elmenekülni, miután a buszuk lerobban egy táncversenyre menet.


Ballerina Overdrive eredetileg 2023 tavaszán Lena Headey, Yara Shahidi és Isabela Merced szereplésével forgott volna Szerbiában, ők azonban végül mindhárman elálltak a projekttől, az ő helyükre érkezett Uma Thurman, Maddie Ziegler és Avantika.

Nem ez az első nyoma egyébként Thurman magyarországi tartózkodásának: nemrég egy budai edzőteremben, a Márvány utcai Flex Gymben izzasztotta meg Szedlacskó Ádám tulajdonos.

Kiemelt tartalom
Egy budapesti edzőteremben izzasztották meg Uma Thurmant Egy budapesti edzőteremben izzasztották meg Uma Thurmant 2024.9.27 8:59