ma 2024.9.27 8:59
Olvasási idő 0:36
Kovács M. Dávid

Egy budapesti edzőteremben izzasztották meg Uma Thurmant

ARCOK BUDAPEST CELEBSZPOTTING EDZÉS TESTÉPÍTÉS

Uma Thurman éppen egy "Ballerina Overdrive" című akció-thrillert forgat Magyarországon, és a jelek szerint közben is formában szeretne maradni.

A Márvány utcai Flex Gymben edzett Uma Thurman, a Ponyvaregény és a Kill Bill-filmek színésze – derül ki a budai edzőterem tulajdonosának csütörtöki közösségimédia-bejegyzéseiből.

Szedlacskó Ádám mindjárt három képet is megosztott Uma Thurmanről. „KEEP ON PUMPING UMA THURMAN. Mindent megtettem, hogy Uma átélje a /Welcome Home / Flexes életérzést. Izomláz garantált. Uma, i’m proud of You. You did it again“ – írta ezek mellé.

Az 54 éves Uma Thurman egyébként a Ballerina Overdrive című film forgatása miatt tartózkodik Budapesten. A balerinás akció-thrillert a Vaják: A vér eredete részeit és a Személyi védelem című filmet rendező a brit Vicky Jewson jegyzi.

A film egy csapat balerina kalandjait követi, akik egy isten háta mögötti fogadóból próbálnak elmenekülni, miután a buszuk lerobban egy táncversenyre menet.

Ballerina Overdrive eredetileg 2023 tavaszán Lena Headey, Yara Shahidi és Isabela Merced szereplésével forgott volna Szerbiában, ők azonban végül mindhárman elálltak a projekttől, az ő helyükre érkezett Uma Thurman, Maddie Ziegler és Avantika.