ma 2024.10.7 9:24
Olvasási idő 0:42
Maier Péter

Váratlan társaságba keveredett Clairo: Freddie Gibsszel és Madlibbel lépett színpadra

ZENE CLAIRO FREDDIE GIBBS HIP-HOP KONCERT MADLIB

A hiphop legendás duója az előzenekarukon keresztül kerülhetett kapcsolatba Clairóval. Freddie Gibbs és Madlib épp a "Piñata" albumuk tizedik évfordulója apropóján turnéznak.

Freddie Gibbs és Madlib társaságában lépett színpadra Clairo, a Z generáció egyik leginkább körberajongott bedroompop-előadója. A váratlan kollaboráció a rapper-producer duó Teñata turnéjának két állomásán is összejött.

Gibbs és Madlib éppen a nagyhatású Piñata albumuk tizedik évfordulója apropóján turnéznak Teñata cím alatt, és New Yorkban és Los Angelesben is színpadra hívták Clairót, amiről az énekesnő maga osztott meg egy bejegyzést az Instagramon.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Claire Cottrill (@clairo) által megosztott bejegyzés

Szombat este, a Los Angeles-i The Greek Theatre-ben tartott koncertjükön Gibbs rendesen meglepte a jelenlévőket, amikor felkonferálta Clairót, aki a saját Terrapin című számával lépett színpadra – ahogy korábban a New York-i Teñata show-n is. Clairo emellett a Crime Paysben is énekelt, valamint szórványos háttérvokálokkal és tamburinkísérettel a szett teljes időtartama alatt közreműködött.

A Charm című lemezével óriási futó Clairo feltehetőleg úgy kerülhetett kapcsolatba a hiphop két legendájával, hogy jó viszonyt ápol a turnén előzenekarként részt vevő El Michels Affair zenekar frontemberével, Leon Michelsszel, ugyanis az egész albumot vele készítette.

Clairo Charm című anyaga a megjelenésekor nálunk is kiemelt lemez volt a Playback Péntek sorozatunkban:

Kiemelt tartalom
Playback Péntek: Clairo és Eminem új albumaival éljük túl a hőséget Playback Péntek: Clairo és Eminem új albumaival éljük túl a hőséget 2024.7.12 12:47