2024.7.12 12:47
Olvasási idő 0:34
Maier Péter

Playback Péntek: Clairo és Eminem új albumaival éljük túl a hőséget

Playback Péntek: Clairo és Eminem új albumaival éljük túl a hőséget
Forrás REFRESHER Magyarország
ZENE CLAIRO EMINEM HUNDRED SINS PLAYBACK PÉNTEK SISI

New Music Friday REFRESHER módra: kerülj képbe a legfontosabb új megjelenésekkel e heti válogatott lejátszási listánkon!

Ebben az embert próbáló hőségben mi mást tehet az ember, minthogy otthon ül a sötétben és zenét hallgat. Régi barátunk, vagy inkább apánk, Eminem kegyetlenül eltemeti egykori alteregóját, Slim Shadyt, akinek sokat köszönhet. A rapper szerint akkor van értelme hallgatni The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce) című albumát, ha sorrendben pörgetjük rajta a dalokat.

Másik kiemeltünk a softboyok örök szerelme, a félig vicc bedroompop-fenomenonból komoly dalszerzővé érő Clairo, aki már-már jellegzetes lo-fi hangzását egy szövegcentrikus, mégis groovy albumon mutatja meg.

Jó néhány dal is megjelent ma, amiről nem érdemes lemaradni: Katy Perry új számmal jelenti be közelgő albumát, Sisi és Hundred Sins pedig kollabbal készülnek a közös koncertjükre.

Kitartást, klímát, jó hétvégét, jó zenehallgatást!

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!