ma 2024.10.5 11:03
Olvasási idő 0:44
Jókay Kristóf

Nincs több találgatás, itt van a Brat remix album összes közreműködője

ZENE BRAT CHARLI XCX

Úgy tűnik a Brat summernek tényleg sose lesz vége, itt a közreműködők teljes listája Charli XCX megjelenő remix albumáról.

Charli XCX nem áll le a nyár legnagyobb popzenei szenzációja után, jövő héten végre érkezik a "Brat and It's Completely Different but Also Still Brat". A lemezről már több ízelítőt is kaphattunk, ilyen volt a Billie Eilish-sal közös Guess, de beugrott már Troye Sivan és Lorde is közreműködni.

Az elmúlt hetekben világszerte bukkantak fel ikonikus almazöld óriásplakátok előadók neveivel (fordítva írva, de egy visszapillantó tükörből tökéletesen olvashatóan), amikből hatalmas sztárparádé kezdett kirajzolódni. Erre a listára tett pontot egy Instagram posztban Charli XCX tegnap este.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Charli (@charli_xcx)

A teljesség igénye nélkül mazsolázva a nevekből rajta lesz a lemezen Ariana Grande, Caroline Polachek, The 1975 (a dobosuk Charli vőlegénye), Bon Iver, Julian Casablancas a Strokesból és még sokan mások. A hype hatalmas, szerintem jogosan, a Guess remix, és a Lorde-dal közös kibékülős himnusz is elképesztően sikeres lett. 

Bár a közreműködők listája már teljes, arról még semmi hír, hogy ki melyik dalt remixelte, erről nyugodtan mehetnek a találgatások. Ha esetleg még több Brat kontentre vágytok, csekkoljátok le a beszámolónkat az első magyar Brat buliról, amin természetesen mi is ott voltunk.