tegnap 2024.9.23 8:59
Olvasási idő 0:35
Szöllősi Anna

Woody Harrelson egész Budapestet beveszi, legutóbb a Madách téren bulizott

ARCOK BUDAPEST FORGATÁS KONCERT WOODY HARRELSON

A világsztárt budapesti tartózkodása alatt látták már sörözni, feltűnt kiállításon, péntek este pedig egy belvárosi utcafesztiválon bulizott.

A Magyarországon forgató Woody Harrelson péntek este a Madách téren bulizott, pontosabban a Papitos mexikói étterem és a Központ előtt megszervezett Köz-Tér mini-utcafesztiválon. A hollywoodi színész az ott fellépő mexikói Los Koyotes zenekart hallgatta órákon át, a 444 szerint pedig az őt felismerő rajongókkal, és az étterem személyzetével is csinált néhány közös fotót.  

A lap emlékeztet: a Köz-Tér egy közösségi kezdeményezés azzal a céllal jött létre Erzsébetvárosban, hogy az emberek nyilvános mini-parkokká és közösségi terekké formálják a közterületek, főleg parkolóhelyek, úttestek és járdák egy részét.

Ahogy korábban a Refresher is beszámolt róla, a nálunk forgató filmsztár néhány hete – Nagy Ervin közreműködésével – Molnár Áronnal és más színészekkel kosárlabdázott, ami után egy közös sörözéssel vezettek le. Ezután nem sokkal egy kultúrprogramra ugrott be, a Király utcai Komplex Kiállítóteremben megtekinthető Banksy-kiállításon fényképeztek le.

Woody Harrelson jelenleg a Szemfényvesztők harmadik részét forgatja Budapesten, ahogy Morgan Freeman is, aki korábban a budai Dérynében vacsorázott.