2024.9.2 15:21
Olvasási idő 0:41
Maier Péter

Woody Harrelson Molnár Áronékkal kosarazott, majd együtt mentek sörözni

ARCOK CELEBSZPOTTING MOLNÁR ÁRON WOODY HARRELSON

Molnár Áron azért nem volt ott a Sztárbox felvételén, mert jobb dolga akadt.

Molnár Áron vasárnap este az éppen Budapesten forgató Woody Harrelsonnal kosárlabdázott. A magyar színész az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy barátaival és kollégáival elmentek hajigálni egyet, aztán úgy alakult, hogy a 63 éves amerikai filmsztár is velük tartott.

„Egyetlen kifogásom van, hogy miért nem voltam tegnap a Sztárboxon… Woody Harrelsonnal kosaraztunk… Gyerekkorom első kosaras filmje volt a Zsákolj, ha tudsz, most pedig vele játszhattunk 2 órán keresztül. 63 éves, szórta a pontokat, irdatlan passzokat adott, és mindig, de mindig visszajött védekezni a támadások után. Aztán eljött velünk sörözni…“ – írja.

Molnár Áron még egy Petőfi-idézetet is hozzácsapott a beszámolóhoz, méghozzá az Egy estém otthon című műből: „Beszéltünk erről, arról, / Amint nyelvünkre jött / Még a szinészetről is / Sok más egyéb között“. Molnár azt is elárulta, hogy az élményt Nagy Ervinnek köszönheti, aki nem volt ott ugyan, de ő szervezte le a kosarazást.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Molnár Áron (@molnar_aron_hivatalos) által megosztott bejegyzés

Woody Harrelson a hírek szerint a Szemfényvesztők harmadik részét forgathatja Budapesten, ahogy Morgan Freeman is, akit néhány napja a budai Déryné bisztróban láttak vendégül.