2024.9.13 11:35
Olvasási idő 0:29
Maier Péter

Playback Péntek: Co Lee és Blaize, valamint Suki Waterhouse albumaival ünnepeljük péntek 13-at

Playback Péntek: Co Lee és Blaize, valamint Suki Waterhouse albumaival ünnepeljük péntek 13-at
Forrás Refresher Magyarország / Getty Images
ZENE CO LEE KATY PERRY PLAYBACK PÉNTEK SUKI WATERHOUSE THE WEEKND WAVY

New Music Friday REFRESHER módra: kerülj képbe a legfontosabb új megjelenésekkel e heti válogatott lejátszási listánkon! Ezen a héten Co Lee és Blaize, valamint Suki Waterhouse szállították kiemelt albumainkat.

Az őszi időjárással együtt megérkezett az év egyik legjobban várt magyar raplemeze, ami két Wavy-tag együttműködéséből fogant. Co Lee és Blaize közös munkája kívülről elég fluidnak tűnik, már csak azért is, mert kigurult belőlük 15 dal elég rövid idő alatt. De nemcsak a mennyiség, hanem a minőség is ezt reprezentálja, hisz talán egyikük sem hangzott még ennyire ihletettnek, mint a Promenade-on. 

Másik kiemelt lemezünk Suki Waterhouse „modell, színésznő, tök mindegy“-től érkezett, aki nemrég lett anyuka, de fél évvel később már meg is jelent második nagylemeze, ami egy elég szokványos indiepop anyag, de Waterhouse érdekes karaktere színessé teszi. 

Új dallal jelentkezett The Weeknd, Katy Perry és FKA Twigs is, és albummegjelenésekben sem szűkölködik péntek 13-a, úgyhogy kérem alássan, keressétek a Playback Péntek playlistünket Spotifyon!