2024.9.12 16:03
Olvasási idő 0:55
Maier Péter

Charli XCX bejelentette az új Bratet, ami más lesz, mint a régi Brat, de attól még Brat lesz

ZENE BRAT CHARLI XCX DUA LIPA TROYE SIVAN

Ha jól értjük, Charli XCX nagysikerű albumának minden dalához készült egy-egy remix, azokból raktak össze egy válogatást.

Magyar idő szerint csütörtök délután jelentette be a közösségi médiában Charli XCX, hogy érkezik egy újabb kiadvány a Brat című albumának dalaiból, ami a Brat and It’s Completely Different But Also Still Brat („Brat, és ez teljesen más, de attól még Brat“) címet kapta. Az anyag október 11-én jelenik meg.

Az idei év talán legfontosabb könnyűzenei teljesítménye és mémek ezreit inspiráló popkulturális mérföldköve, a brit énekesnő Brat című albuma június elején jelent meg, majd három napra rá egy deluxe verzió is érkezett Brat and It’s the Same But There’s Three More Songs So It’s Not címmel.

Nem először játssza be tehát ezt a poént az előadó, de nem tudni, hogy jelen esetben mit takar majd az új kiadvány. Az Apple Music tracklistje alapján a Brat-számokból készült temérdek remix kerül majd rá egy válogatáslemezre.

Az utolsó ilyen megjelenés a Talk Talk című dalhoz készült Troye Sivannal, és állítólag Dua Lipa is besegített az elkészítésébe. Ezt a verziót azzal hirdette be Charli XCX, hogy a Brat-nyárnak ugyan vége, de a Brat-ősz még csak most kezdődik.

Kiemelt tartalom
Brat Summer Never Ends – OUTFIT CHECK a Brat partyról Brat Summer Never Ends – OUTFIT CHECK a Brat partyról 2024.9.7 11:19

Nemrég Budapesten is megünnepelték az év legnagyobb hatású lemezét, és a Gólya telt házas Brat-buliján mi is ott jártunk. Arról, hogyan és miért lett Charli XCX egyszerre mainstream szenzáció és művészi szempontból is nagyra tartott alkotó, itt értekeztünk hosszasan.

Kiemelt tartalom
Brat Summer Never Ends – OUTFIT CHECK a Brat partyról Brat Summer Never Ends – OUTFIT CHECK a Brat partyról 2024.9.7 11:19