2024.6.7 18:09
Olvasási idő 0:43
Maier Péter

Playback Péntek: Charli XCX és Peggy Gou albumaival térünk vissza a megújult Playback Péntekben

Playback Péntek: Charli XCX és Peggy Gou albumaival térünk vissza a megújult Playback Péntekben
Forrás REFRESHER Magyarország / Heilman Petra
ZENE 6363 - GEGE CHARLI XCX PLAYBACK PÉNTEK WXLFLESS

New Music Friday REFRESHER-módra: megújult sorozatunkban hétről hétre frissülő Spotify-lejátszási listánkba válogattuk le nektek a legfontosabb új megjelenéseket.

Megújult formában tér vissza a Playback Péntek. Új zenéket bemutató sorozatunkat átvisszük a REFRESHER saját Spotify-oldalára, ahol minden héten frissülő playlistben válogatjuk le nektek az adott hét legfontosabb megjelenéseit.

Ezen a pénteken a klubzene és a pop határterületén táncolunk: a hét két lemezét Charli XCX és Peggy Gou szállították. Előbbi a szokásos hyperpopos hangzását vegyíti a brit rave-kultúra klasszikus műfajaival, amiből olyan bangerek jönnek ki, mint a Club Classics vagy a 360. Peggy Gou pedig még csak most jelentkezik legelső lemezével, annak ellenére, hogy már a 2010-es években is népszerű volt DJ-ként. Az I Hear You tartalmazza a tavalyi nyár egyik legnagyobb slágerét, az (It Goes Like) Nanana című house-klasszikust, de nem ez az egyetlen dal az albumon, ami visszaköszönhet a naplementés DJ-szettekken.

A héten megjelenő lemezek közül kettő is nálunk debütált: a zenekarrá bővült 6363 első, csapatmunkában készült EP-jéről, illetve Wxlfless RebeL című, kísérletező nagylemezéről is mi készítettünk premiercikket.

Jó hallgatást!

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!