2024.6.10 9:25
Olvasási idő 0:37
Maier Péter

Három napja jelent meg Charli XCX új albuma, de már meg is érkezett a deluxe verzió

ZENE CHARLI XCX

A "Brat and It’s the Same But There’s Three More Songs So It’s Not" című mű három új dalt tartalmaz az eredetihez képest.

Három nappal azután, hogy Charli XCX kiadta új albumát, a Bratet, az angol popsztár megjelentette a lemez deluxe verzióját. A Brat and It’s the Same But There’s Three More Songs So It’s Not (magyarul: Brat és ez ugyanaz, de van rajta három új szám, szóval mégsem ugyanaz) értelemszerűen három új dalt tartalmaz: a Hello Goodbye A. G. Cook produceri munkájával készült, a Guess című dalt a 100 gecs-es Dylan Bradyvel és Dare-rel közösen írták, a Spring Breakersnek pedig, amely Britney Spears 2003-as Everytime-ját mintázza, A. G. Cook, Easyfun és Jon Shave voltak producerei.

Bár a Brat lemezeladási számai még nem állnak rendelkezésre, az album máris megelőzte a 2022-es Crash-t, és ez lett Charli XCX legnagyobb streamingdebütálása a Spotify-on. A Brat 15,4 millió lejátszást ért el a megjelenés napján, míg a Crash 5,9 milliót. 

A Brat – amely az internet egyik kedvenc albumának bizonyul eddig 2024-ben – nálunk is a hét egyik lemeze volt az újraindult Playback Péntek sorozatunkban:

Kiemelt tartalom
Playback Péntek: Charli XCX és Peggy Gou albumaival térünk vissza a megújult Playback Péntekben Playback Péntek: Charli XCX és Peggy Gou albumaival térünk vissza a megújult Playback Péntekben 2024.6.7 18:09