2024.7.30 13:45
Olvasási idő 1:13
Maier Péter

Lady Gaga elviszi a show-t Párizsban: új dalait mutogatta az utcán, az eljegyzéséről is elszólta magát

ZENE 2024-ES PÁRIZSI OLIMPIA LADY GAGA OLIMPIA OLIMPIAI JÁTÉKOK PÁRIZS

A 38 éves énekesnő körül zajlik az élet, a párizsi kiruccanása is többről szól a nyitóceremónián való fellépésénél.

Lady Gaga vasárnap este Párizs utcáin mutatott rövid részleteket készülő új albumának dalaiból. 

„Annyira mélyen megérintettek a francia rajongók ezen a héten a szálloda előtt, hogy ma este kijövök és elbúcsúzom tőlük - néhány másodpercnyi #LG7-tel“ – írta vasárnap az Instagramon arra utalva, hogy a hetedik albumával (innen az LG7 rövidítés) kapcsolatban fog megosztani valamit.

Nem sokkal később meg is jelent az utcán, és egy rövid dalrészletet mutatott, közben pedig az öklét rázta. Ezt követően puszit dobott a rajongónak, és visszaült az autóba, amivel érkezett.

A közönség azonban ott maradt, és tovább skandálta az énekesnő nevét, illetve énekelték a dalait, úgyhogy Gaga újra megjelent, és azt mondta: „Bocsi, mutatok még egyet“. Ezután lejátszott egy második snippetet, amely az Artpop album gothic hangzását idézte. Tátogta a szöveget, majd fotózkodott párat, és mielőtt elment, azt mondta:

A többire még várnotok kell.

Lady Gaga, aki a párizsi olimpia nyitóünnepségén adta előMon truc en plumes című francia dalt, a 2020-as Chromatica után érkezik majd új lemezzel, amit már egy ideje körmüket rágva várnak a rajongók.

Na és akkor mi van ezzel az eljegyzéssel?

Lady Gaga több olimpiai sportversenyt is élőben megnézett partnerével, Michael Polanksyval. A vasárnapi úszódöntők során bemutatkoztak egymásnak Franciaország miniszterelnökével, Gabriel Attallal, amiről a politikus videót is posztolt a TikTokra

Lady Gaga és partnere, Michael Polansky nézik a női szertorna selejtezőit a párizsi olimpián
Lady Gaga és partnere, Michael Polansky nézik a női szertorna selejtezőit a párizsi olimpián Forrás Arturo Holmes/Getty Images

A rajongókat leginkább az a pillanat izgatta, amikor Gaga a partnerét is bemutatja Attalnak. „Ez itt a vőlegényem“ – mondta, ami gyakorlatilag az első nyilvános megerősítése annak, hogy az énekesnő jegyben jár a San Fransiscó-i üzletemberrel, akivel négy éve vannak együtt.

Kiemelt tartalom
Mi is az a Gender Studies, amivel a kormány évek óta riogatja a magyar társadalmat? – Interjú Steve On Gender Studies kutatóval Mi is az a Gender Studies, amivel a kormány évek óta riogatja a magyar társadalmat? – Interjú Steve On Gender Studies kutatóval 2024.8.25 11:05

Lady Gaga körül zajlik az élet: miután – úgy néz ki – eljegyezték, és fellépett a világ legnagyobb sporteseményének megnyitóján, nemcsak új albuma, hanem új filmje is érkezik: a Joker: Kétszemélyes téboly című zenés mozit október 3-án mutatják be Magyarországon.