2024.7.24 17:33
Olvasási idő 0:42
Masszi-Rigó Csilla

Először hallhatjuk Bob Dylanként énekelni Timothée Chalamet-t

FILMEK + SOROZATOK BOB DYLAN ELŐZETES FILMEK TIMOTHÉE CHALAMET

Megérkezett Timothée Chalamet "A Complete Unknown" című Bob Dylan-filmjének első előzetese.

Decemberben jelenik meg James Mangold legújabb, A Complete Unknown című filmje, amely a legendás amerikai énekes-dalszerző fiatalkorát dolgozza fel. Szerdán az első előzetes is befutott a filmhez.

Ahogy arról már korábban is írtunk, a film főszerepét Timothée Chalamet kapta meg, aki a Wonka után már nem fél a saját hangján elénekelni, Dylan legismertebb műveit is bátran előadja. Ebben a teaserben például az A Hard Rain’s a-Gonna Fall című számot hallhatjuk tőle.

Timothée Chalamet mint Bob Dylan az A Complete Unknown című filmben.
Timothée Chalamet mint Bob Dylan az A Complete Unknown című filmben. Forrás Gotham/GC Images

Mangold korábban azt nyilatkozta, nem célja Dylan egész életművét bemutatni, éppen ezért szerinte nem életrajzi filmről van szó, hanem egy úgynevezett ensemble piece-ről, amelyben minden karakter ugyanolyan fontos szerepet játszik.

A történet Dylan 1961 és 1965 közötti életszakaszát mutatja be, a New Yorkba költözésétől egészen a Newport Folk Festivalon adott, nagy port kavart koncertjéig.

Joan Baez szerepében Monica Barbarót láthatjuk, Johnny Casht Boyd Holbrook alakítja, Edward Norton az amerikai folk egyik legnagyobb úttörőjét, Pete Seegert fogja játszani, Elle Fanning pedig egy Sylvie Russo nevű fiktív karaktert alakít, akit azonban minden bizonnyal Dylan akkori barátnőjéről, Suze Rotolóról mintáztak.

Az A Complete Unknown című film előzetesét itt lehet megnézni: