2022.12.29 19:00
Olvasási idő 0:31
László Panna Mira Marjanovic

Szerinted ki volt 2022-ben az év embere? (ANYUKÁD, VAGY A VALMAR A NYERŐ?🎉) - a Te hangod

VIDEÓ A TE HANGOD UTCA EMBERE VIDEÓ

A 2022-es év sokak számára egy hosszú, kaotikus, nehéz év volt. Ki volt az az személy, aki átsegítette az embereket az esztendőn?

Az év végéhez közeledve szokás átgondolni az évünket: miben fejlődtünk, milyen mérföldköveket értünk el, és kik voltak azok az emberek, akik akár jelenlétükkel, alkotói munkájukkal, vagy a puszta létezésükkel támogattak minket.

Az év embere egy komoly titulus, lehet olyan személy, aki apró dolgokkal tette jobbá a világot egy ember számára, vagy akár olyan is, aki több ember életét változtatta meg zenéjével, művészetével, világlátásával.

Mi is írtunk év végi összesítő listákat, például összeszedtük az év kedvenc magyar zenéit és az év legjobb klipjeit is, ha pedig arra vagy kíváncsi, kit választottak az év emberének, csekkold a videónkat és kövess be minket YouTube-on is!

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!