2024.7.18 12:32
Olvasási idő 0:36
Szöllősi Anna

Beton.Hofi annak idején belógott a fesztiválra, aminek most a nagyszínpadán zenél

ARCOK BETON.HOFI FESZTIVÁL KONCERT MAGYAR ZENE SZIGET

Beton.Hofi augusztus 9-én ad koncertet a Szigeten, ahol korábban már vendégként is megfordult, és ahová egyszer hamisított jeggyel jutott be. A mostani koncertjével elnézést kér a szervezőktől.

Schwarcz Ádám, azaz Beton.Hofi, néhány éve üstökösként robbant be a hazai könnyűzenei szcénába, sikere azóta is töretlen. Korosztályának egyik leghitelesebb előadója augusztus elején a Sziget Nagyszínpadára készül egy olyan produkcióval, amiben a Rajkó Cigányzenekar teljes, 14 fős – hegedűművészeket, csellistát, nagybőgőst és cimbalmost is felvonultató – csapatának hangszerelésében is szólalnak majd meg Beton.Hofi-dalok.

„Jól fog mutatni az önéletrajzomban a Sziget-nagyszínpad“ – mondta a rapper, aki bevallotta, hogy annak idején úgy lógott be a Szigetre, hogy valakinek a karszalagját sebbenzinnel leoldotta, és azt ragasztotta át a saját csuklójára.

Szeretnék ezúttal elnézést kérni a szervezőktől, hogy anno sebbenzines trükkel belógtam, most érzem magam igazán kellemetlenül emiatt, így, hogy vendégül látnak a legbecsesebb helyszínükön

– mondta az előadó.

A Sziget headlinerei között idén olyan neveket találunk, mint Kylie Minogue, Fred Again, Halsey, Liam Gallagher, Sam Smith, Janelle Monáe, Skrillex, Raye, Stormzy és MØ. A fesztivál magyar fellépőiről külön cikket is írtunk, itt Beton.Hofi mellett Azahriah és a Margaret Island a húzónevek.