2024.3.27 10:01
Olvasási idő 0:45
Szécsi Krisztián

Megérkeztek a Sziget fesztivál új nevei

ZENE FESZTIVÁL SZIGET

Újabb nagy nevekkel bővült a fesztivál idei lineupja. Mások mellett Halsey, Liam Gallagher, Raye és MØ is fellép az idei Szigeten.

Szerda délelőtt újabb világsztárokat jelentettek be a Sziget fesztivál szervezői.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Sziget Festival (@szigetofficial) által megosztott bejegyzés

A most bejelentett majd ötven fellépő között szerepel az Oasis első nagylemezével turnézó Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a nyolc Grammyt birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit Awardson elképesztőt taroló Raye, a Spotify-milliárdos Tom Odell és MØ.

Ám nem csupán a fesztivál nagyszínpadán, hanem a Revolut Színpadon, a Bolt Party Arénában és a Colosseumban is számos izgalmas névvel találkozhatunk: Anfisa Letyago, Apashe with Brass Orchestra, Archie Hamilton, Ari Abdul, Camo & Krooked b2b Luude, Charlie Sparks, Colyn, Dyen, Editors, Enrico Sangiuliano, Franc Moody, Goldband, Job Jobse, Kevin de Vries, KI/KI, Kiasmos live, Lachesi, Len Faki, Loco Dice, LP Giobbi, Lucia Lu, Mannequin Pussy, Modeselektor, Neil Frances, Nico Moreno, NTO live, Rebūke, Sam Paganini, Sarah Story, Sven Väth, Teezo Touchdown, Tinlicker live, Tkay Maidza, Venerus, Victoria, Whipped Cream.

Kiemelt tartalom
A 2024-es Coachella ruhákban: jetik, cserkészek, punkok és Jézus A 2024-es Coachella ruhákban: jetik, cserkészek, punkok és Jézus 4 nappal ezelőtt

A fesztivált idén augusztus 7. és 12. között rendezik meg az Óbudai-szigeten. A szervezők szerint a meglepetéseknek nincs vége, hamarosan újabb nevek érkeznek. A fesztivál már korábban is bejelentett számos világsztárt, a listát itt találjátok.