2024.8.21 17:07
Olvasási idő 1:36

Trunk Tomi dupláz, novemberben újra lesz Sneakerness Budapest

Trunk Tomi dupláz, novemberben újra lesz Sneakerness Budapest
Forrás Instagram/ Sneakerness
DIVAT SNEAKER TRUNK TAMÁS

Idén másodszorra is megszervezik a Sneakerness Budapestet, az év nemzetközi és hazai vendégeket felsorakoztató sneaker, streetwear, és „current culture” eseménye 2024. november 2-3-án lesz a Millenárison.

A 2023-as Sneakerness Budapest két napos fesztiválként az év meglepetés eseménye lett a közvélemény szemében a Millenárison, Belbuda kedvenc rendezvényhelyszínén. 200 eladói asztal streetwear-, vintage- és sneaker-ritkaságokkal és olyan márkák részvételével, mint a Samsung, a Spar, a Monster Energy vagy a Foxpost, melyek a felsorolás teljessége nélkül okoztak felejthetetlen élményeket a fiataloknak és családoknak. A tavalyi Sneakerness fesztiválon a Refresher Magyarország is ott volt, az eseményről készült videót itt csekkolhatod

A drága cipők mellett idén 2024. november 2-3-án ritkaságok, alkalmi vételek, családi programok, sport, kerekasztalbeszélgetések, hazai sztár rapperek, és nemzetközi vendégek jelenlétének élményei dominálnak majd. Idén a nemzetközi sneaker- és branding világból ismert szereplők mellett különböző, fiatalok számára is érdekes nemzetközi vendégeket is elhoz Trunk Tamás.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

SNEAKERNESS BUDAPEST 2024 (@sneakerness_budapest) által megosztott bejegyzés

Lester Nowhere-rel már megegyeztem, ő Kanye West legújabb albumán producer, a King című dalon dolgozott. Nagyon sok fiatal csinál zenét, rappel, így kérdezhetnek, inspirálódhatnak egy zseniálisan inspiráló produceri történetből

– mondta a liszensztulajdonos szervező, hozzátéve, hogy a nemzetközi vendégek belejelentése még csak most indul.

„Többen jöttek oda hozzám gyerekek csillogó szemmel, hogy életük legjobb napja volt a 2023. novemberi esemény ” – mondta el Trunk Tamás, aki az itthoni sneaker és streetwear közösségre, márkákra, vállalatokra alapozva hozta létre az eseményt összekötve a nemzetközi sneaker-világ hangulatával és legismertebb szereplőivel.

„Idén a fokozott érdeklődés már most látszik a kereskedői és partneri aktivitásokból és a jegyvásárlásokból” – avat be a háttérinformációkba az esemény szervezője. Bár csak a sneaker eladók asztalainak kulisszájáért érdemes ellátogatni a 2024-es Sneakerness Budapestre, asztalsorok kígyóznak majd fiatalokkal és áruikkal a Millenáris B épületében, ez az esemény azonban már nem csak két nap sneakerekkel. A fiatalok számára meghatározó kultúrák szereplői is jelen lesznek, „current culture”, közösségi média hősökkel és az utcai kultúra hőseivel, rapperekkel, sportolókkal.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Tamás DABLTY Trunk🕊 (@dablty) által megosztott bejegyzés

A tavalyi évhez hasonlóan idén is visszatér Jeff Staple, aki ráadásul közös, exkluzív kollaborációval készül Trunk Tomival és a magyar válogatott labdarúgó Schäfer Andrással. T. Dannyvel és Kkevinnel egy meet&greet esemény keretein belül találkozhattok, de a fesztiválon ott lesz Dzsúdló márkája, a Boga, valamint Tóth Andi saját brandje, a Backoff is.

Kiemelt tartalom
Havi sneakerjelentés: a Wu-Tang, Harry Potter és az elvetemültség ihlette szeptember legkeményebb cipőit Havi sneakerjelentés: a Wu-Tang, Harry Potter és az elvetemültség ihlette szeptember legkeményebb cipőit 2024.9.7 10:11

2024. november 2-3-án a Millenáris B épületét ismét küldöldi és hazai fiatalok streetwear, sneaker vállalkozásai és márkái lepik el 200 asztallal, kísérve ezt élménydús programokkal, és alkalmi vételekkel. Tavaly 6400 látogató távozhatott az eseményről egy-egy steallel vagy egy zseniális hétvége élményével. Az idei, novemberi Sneakerness Budapestre már kaphatóak a jegyek a oneticket.hu oldalon.