2024.7.5 9:06
Olvasási idő 0:46
Krajnyák Petra

Vitézy Dávid arcát varrta magára a Karácsony Gergelyt ábrázoló tetoválás készítője

KÖZÉLET KARÁCSONY GERGELY TETOVÁLÁS VITÉZY DÁVID

Vígh Kristóf tetoválóművész nemrég rátetoválta Karácsony Gergely arcát a szalonjában recepciósként dolgozó, 18 éves lány bokájára, majd nemrég úgy döntött, hogy Vitézy Dávid arcát magára varrja.

Nemrég egy 18 éves lány bokájára került Karácsony Gergely arca, a végeredményt maga a főpolgármester is megcsodálta a budapesti Nagy Diófa utcában működő Street Art Tattooban, miután munkatársai kiszúrták a tetkót az interneten.

A Blikk cikke szerint a főpolgármesternek a látogatása idején azt is felajánlották, hogy rávarrják a Karácsony-fejet viselő lány arcát, de inkább nem élt a lehetőséggel. A portálnak elmondta, személy szerint nem rajong a tetoválásokért:

Hát, kicsit zavarba jöttem. A lány egyébként nagyon helyes volt, és megígértem neki, hogy mindent megteszek majd, hogy ne kelljen megbánnia azt a tetoválást. Én egyébként nem vagyok tetováláspárti, épp küzdök a saját gyerekeimmel is, hogy mérsékeljék az ezzel kapcsolatos vágyaikat, úgyhogy remélem, nem lesz ebből divat.

A tetkóőrület azonban nem ért véget: a 444 szúrta ki, hogy közben Vígh Kristóf, a Karácsony-tetkó készítője a főpolgármester kihívójának, Vitézy Dávidnak a fejét varrta a saját lábára. Az alkotásról a politikus az Instagram-oldalán számolt be.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Vitézy Dávid (@vitdavid) által megosztott bejegyzés

A tetováló később Instagram-sztoriban osztott meg egy „közös tetoválás újragondolva“ feliratú képet, melyen a szalonban recepciósként dolgozó, Karácsony-tetkót viselő lány lába is látható.

Kiemelt tartalom
Magára varratta Karácsony Gergely arcát, a főpolgármester is megnézte a végeredményt Magára varratta Karácsony Gergely arcát, a főpolgármester is megnézte a végeredményt 2024.6.25 16:45

Az elmúlt években számos politikustetoválás született, többen magukon viselik Orbán Viktor arcát, de néhány napja az első Magyar Péter-tetkó is elkészült.