2024.6.25 16:45
Olvasási idő 0:47
Kovács M. Dávid

Magára varratta Karácsony Gergely arcát, a főpolgármester is megnézte a végeredményt

ARCOK BUDAPEST KARÁCSONY GERGELY TETOVÁLÁS

A tetoválás híre a főpolgármesterhez is eljutott, aki személyesen is felkereste a budapesti szalont, hogy megnézze a róla mintázott tetkót.

Egy női boka fölött landolt Karácsony Gergely főpolgármester arca: a budapesti Nagy Diófa utcában működő Street Art Tattoo tulajdonosa az egyik kollégája lábára készített tetoválást a politikus választási portréja nyomán.

A tetoválószalon blogján részletesen is elmesélik az alkotás történetét. „Minden egy őrült ötlettel kezdődött. Kristóf, tulajdonos és tetoválóművész, kitalálta, hogy mi lenne, ha a következő projektje Karácsony Gergely főpolgármester portréja lenne. De nem csak egy egyszerű tetoválásra gondolt – egy teljes portréra a kollégánk bokáján!“

Mint írják, az alkotó órákig dolgozott a részleteken, hogy a lehető legélethűbb portrét alkossa meg, a végeredménnyel pedig annyira elégedettek voltak, hogy úgy döntöttek, a TikTokon is megosztják a folyamatot. Miután feltöltötték a videót, szinte azonnal virálissá vált: több ezer lájk és komment érkezett rá.

De az igazi meglepetés csak akkor jött, amikor Karácsony is reagált a videóra.

A TikTok robbanásának köszönhetően, Karácsony Gergely úgy döntött, hogy személyesen is ellátogat hozzánk a Street Art Tattoo stúdióba, hogy megnézze a saját portréját. A látogatása mindenkit izgalommal töltött el, és hatalmas megtiszteltetés volt számunkra, hogy vendégül láthattuk őt.

Az alkotás leginkább megmosolyogtató részlete, hogy a Karácsony-portré fölött egy piros betűs „Daddy“ felirat is helyet kapott. A főpolgármester látogatásáról készült videót a tetoválóstúdió YouTube-csatornáján lehet megnézni: