2024.7.4 10:32
Olvasási idő 0:37
Masszi-Rigó Csilla

Pápai Joci lesz Miller Dávid műsorvezetőtársa az X-Faktorban

ARCOK MÉDIA MILLER DÁVID PÁPAI JOCI RTL TELEVÍZIÓ XFAKTOR

Majka és Pápa Joci az RTL műsorában sem tágítanak egymás mellől, a dinamitduó mentor-műsorvezető felállásban szórakoztatja majd az X-Faktor nézőit.

A hét elején derült ki, hogy ismét Miller Dávid lesz az X-Faktor új évadának műsorvezetője, azonban nem csak a fiatal énekes segíti majd a versenyzők és a mentorok munkáját a színpadon.

Miller idén Pápai Joci személyében kap műsorvezetőtársat, a TV2 egykori arca szerint pedig már az első percekben kiderült, milyen jól működik közte és Miller Dávid között a kémia. 

Sok castingon részt vettem, megnéztük, milyen felállásban működne a legjobban ez a műsor, hogyan lehet megújítani. Behívtak egy közös castingra Miller Dáviddal, és az első három percben kiderült, mennyire jól működünk együtt. Nem is nagyon kellett erről utána beszélni, mert mindenki azt érezte, hogy ez egy jel

– mesélte a Storynak az énekes. Pápai azt is elmondta: nem klasszikus műsorvezető lesz, egy sokkal lazább arcát veheti majd elő a színpadon. 

Pápai Joci és régi jóbarátja, Majka tavaly év végén igazoltak át a TV2-től az RTL-hez, az X-Faktor idei évadában pedig mindketten fontos szerepet kapnak, hiszen Majka mentorként fog segíteni a versenyzőknek.

Kiemelt tartalom
Ismét Miller Dávid lesz az X-Faktor műsorvezetője, elmondta véleményét a mentorcsapatról Ismét Miller Dávid lesz az X-Faktor műsorvezetője, elmondta véleményét a mentorcsapatról 3 nappal ezelőtt